Смяна на помпа дюзи vw passat b6 2.0 tdi bmr 170к.с.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на помпа дюзи vw passat b6 2.0 tdi bmr 170к.с.
Здравейте колеги можете ли да ми препоръчате майстор в София за смяна на помпа дюзи.Колата връща гориво и когато запали с спрей защото без спрей не може да запали тресе мотора докато загрее и няма мощност и не върви и на vag-com първи,втори и трети цилиндър показва много високи стойности.Та въпроса ми е да ми препоръчате някой майстор който сменя дюзи.Благодаря предварително!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: Смяна на помпа дюзи vw passat b6 2.0 tdi bmr 170к.с.
Здравей, моята помпа-дюза, както и на редица други колеги от форума ги прави Данко и го препоръчвам!
https://www.facebook.com/p/Dankos-Garage-100054585513731/
При мен се направи ревизия глава, смяна пулове, смяна клапани, смяна разпределителен вал, смяна кабелен сноп в главата към дюзите, обслужване дюзи + ремонтен комплект о-пръстени за тях. Освен това почистване и пребалансиране турбо. Колата стана като нова и летеше. Продадох я на мой приятел и той си я кара вече 4 години без проблеми.
https://www.facebook.com/p/Dankos-Garage-100054585513731/
При мен се направи ревизия глава, смяна пулове, смяна клапани, смяна разпределителен вал, смяна кабелен сноп в главата към дюзите, обслужване дюзи + ремонтен комплект о-пръстени за тях. Освен това почистване и пребалансиране турбо. Колата стана като нова и летеше. Продадох я на мой приятел и той си я кара вече 4 години без проблеми.
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
Re: Смяна на помпа дюзи vw passat b6 2.0 tdi bmr 170к.с.
От колко време са се зговнясали тия дюзи рязко и изведнъж ли се прецакаха.Питам защото три дюзи сякаш много ми се виждат провери кабелните обувки към дюзите да ли са закопчани иначе ремонта е ясен но все пак провери за по малкото зло за начало.
Върни се в “Дизелови агрегати”