Значи при скорост до около 70 км/ч колата ми дърпа леко в ляво, после от около 70 до към 110 км/ч си държи права линия и от 110 нагоре вече дърпа в дясно... как по дяволите е това възможно?
предизвиквам всички колеги да диагностират :) ...
- stanpantel
- Автомобил:
- Двигател:
предизвиквам всички колеги да диагностират :) ...
Проблема ми не е кой знае колко важен, но ми се стори, че можи би и на вас скъпи ми колеги ще ви е интересен този "мити" проблем..
Значи при скорост до около 70 км/ч колата ми дърпа леко в ляво, после от около 70 до към 110 км/ч си държи права линия и от 110 нагоре вече дърпа в дясно... как по дяволите е това възможно?
нека дерзаем заедно
- stanpantel
- Автомобил:
- Двигател:
- stanpantel
- Автомобил:
- Двигател:
Купих колата през март тази година (2007). Още от тогава си съществува този проблем. През лятото ремонтирах ходовата част (беше в Хасково - сервис "Желев" - пружини, амортисьори, шарнирни болтове, маншони, тампони и т.н.) като мислех че проблема ще изчезне, но уви
.. всички останали "минуси" се оправиха, но не и дърпането встрани. След като наскоро смених и гумите ми беше направен и баланс отново (и преди съм правил поне 2 пъти) и нищо.. проблема си стои... (това си е чалъндж направо за д-р Хаус)...
- stanpantel
- Автомобил:
- Двигател:
... Тежък удър в миналото... Честно казано за миналото на колата незнам нищо... но предполагам е възможна подобна постановка..
... Колкото до геометрията - до сега не е проверяван този вариант! Може верно да се окаже правилна диагностика
"Лагери на главини. Смени ги всичките.".. хммм ... някаква идея колко може да ми излезе подобна "маневра"?
"Лагери на главини. Смени ги всичките.".. хммм ... някаква идея колко може да ми излезе подобна "маневра"?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- stanpantel
- Автомобил:
- Двигател:
Rabbit_TDI написа:Пробвал ли си да изправиш джантите-аз бях свикнал с "биенето" на колата когато и падне и по-странни поводи.Изправих джантите и си върви само напред.Иначе провери и колата за удари ,но ако е изкривена си бие доста - само веднъж съм покарвал такава и се усещаше доста яко ,а не от време на време.
купих я с вжанти на рено лагуна и преди 2-3 месеца ги смених с оригинални на VW ... не даде разлика...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Дизелови агрегати”