Та проблема е следния, искам да сменя гарнитурата на капака на главата поради обясними причини, но проблема е че при ALH дават гарнитурата като "незаменяема част", това е сопред Ауто+ и според ETKA вкъщи, според тях трябва да си купя нов капак, който е в комплект с новата гарнитура, което означава че заради една гарнитура трябва да се изръся гурбо 170лв., а стария капак, който е като нов ще трябва да си го прибера в гаража за спомен
Смяна на гарнитурата на капака на клапаните...Голф 4 ALH
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
Смяна на гарнитурата на капака на клапаните...Голф 4 ALH
Пробвах с търсачката но не намерих нищо, което да ми помогне.
Та проблема е следния, искам да сменя гарнитурата на капака на главата поради обясними причини, но проблема е че при ALH дават гарнитурата като "незаменяема част", това е сопред Ауто+ и според ETKA вкъщи, според тях трябва да си купя нов капак, който е в комплект с новата гарнитура, което означава че заради една гарнитура трябва да се изръся гурбо 170лв., а стария капак, който е като нов ще трябва да си го прибера в гаража за спомен
Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем и дали има читава алтернатива, ако не, явно ще се дават пари 
Последна промяна от tih на Пет 25 апр 2008 17:43, променено общо 1 път.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,аз доколкото съм забелязал броя на мненията нямат покритие винаги,като меродавни и правилни.Затова и производителите са си дали информацията в обща база данни,които както виждам и ти ползваш,за хора които не е задължително да знаят всичко.Щом така е указано-значи че така е най-правилно,проблема на българина е че той винаги търси най-евтино.
И последно не говориш ли за гарнитура на капака на клапаните,каква глава???
- tih
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:Колега,аз доколкото съм забелязал броя на мненията нямат покритие винаги,като меродавни и правилни.Затова и производителите са си дали информацията в обща база данни,които както виждам и ти ползваш,за хора които не е задължително да знаят всичко.Щом така е указано-значи че така е най-правилно,проблема на българина е че той винаги търси най-евтино.
Прав си колега, коригирал съм се...и за останалото си прав, но....аз знам кое е най-правилното, но както ти каза за проблема на бългрина, освен че търси евтиното, той просто няма пари за скъпото, както и да е, без отклонения. Ще си преценя, щото в крайна сметка всичко опира до финансиите. Ако някой може да допълни нещо.....моля, ако модерите преценят, да локват темата.
Върни се в “Дизелови агрегати”