Съгласен съм като ти се кара жигули карай си не ни го хвали, боклук е
за кой ли път трябва пак да се убеждавам , как младите никак не могат да четат между редовете....

Е хубаво , ние покарахме ауди А6 2.5 ТДИ ПД ако не се лъжа, за годините - сами се досетете - не е 1990 та .... 3 пъти сваляхме глава , помпата леко се прецака електрониката - само 750 лева , за скърпване на положението , не казвам как се почна на обслужването - смяна на водна помпа - заради теоретично изтекъл ресурс ангренажи , ролки и т,н - не ми ги сравнявай с тези на моята барачка - не ти вярвам .... За моите съображения съм писал - ако искаш вярвай - ако не щеш - недей

Сега , ако се следват
твоите съображения за техническия шедеовър, който притежаваш , излиза , че този другия трябва
никога да не е минал по напред от прототип, ама както и да е ... Въобще яко оспамихме на човека темата
Не си ли спомняте че има такава тема точно за ААЗ и другите старотии, където я бистрихме? целта на цялото писане е , че у VW лошо нема, има само по неУбави и по Убави VW- та

та ...като за последно :
Ти попадни на някое отвято TDI, карай го като говедо , обслужвай го като някои колеги
и да видим кое ще е по добре - "пазен" ТД или ТДИ .....
Успех на колегата с избора - важна е марката - модела е подробност
турбо не си чистил сиг щот нямаш

сега разбрах - ти не си карал ААЗ - просто си говориш така ..по принцип