здравейте колеги търсих с търсачката но не успях да открия интересува ме ако някой е сменял релето за подгряване на свещите ( реле за време ) да каже горе долу колко струва и откъде май номер 103 пишеше на релето за колата от гаража става въпрос
мерси предварително на всички отзовали се
релето трябва да ти е номер 104 ,а не номер 103. Неискам да те стряскам ама в тази тема се говорят цени от порядъка на 750 лв ,ако проблема ти се окаже не в релето а в контролера .
мерси за отговора колега не знам дали в този контролер е проблема ( дано да не е ) на мен не ми греят постоянно свещите ами по някога когато паля колата лампата за подгряването не светва за няколко секунди и после да изгасне ами мигне два пъти и след около една секунда се чува как цъква ( изключва ) и самото реле т. е. не подгрява хубаво и колата
пали трудно а ако си подгрее както трябва няма проблеми
Здрасти колега аз мисля че свещите не трябва да подгряват постояно поне на моята TDI беше така виш свещите да няма изгоряла. И казваш че пали трудно но не казваш топла или студена.
пали трудно сама ако не подгрее както трябва иначе нямам проблем с паленето а свещите съм ги сменял преди ми бяха изгорели две свещи и палеше на два цилиндъра а сега си пали на четири проблема е в това че понякога не иска да подгрее ( мигне два пъти лампата и изгасва и след две секунди се чува как цъква ( изключва ) релето за подгряване
това него прави всеки път даже ако е топла колата пак си пали но ако е седяла цяла нощ въртя по повече време а ако си подгрее ( свети лампата ) около пет секунди си пали от раз
При мен на охладителната система има датчик - температурен, който подава информация на това реле и определя дали да се включват или не подгряващите свещи. При последното му прецакване се подлудих. Бях прочел, че наш колега е опънал допълнителен, директен кабел до свешите и си ги подгрява когато му кефне. Но смених датчика и всичко си дойде на мястото.