ДА СИ КУПЯ ЛИ ДИЗЕЛ....

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
amgiwc
Автомобил:
Двигател:

ДА СИ КУПЯ ЛИ ДИЗЕЛ....

Мнениеот amgiwc » Вто 02 сеп 2008 9:12

в момента карам 1.6 абу венто от скоро на газ.разхода на бензин беше 13 в града,сега на газ е 15. може ли някой да ми каже колко харчи 1.9 тди венто в града ама за софия и в яките задръствания.ама който го е засичал както трябва,а не 9-10 и некви такива.нулиране,пълнене до горе,минаване поне на 300 км в града и пак пълнене до горе.ето такова засичане ако някой е правил да каже,щото ми писна от тия бензинови коли.някои ми казват 7 на 100 в града,ама зависи как го караш.... при нормално каране и чат пат изрязване по сфетофарите,щото аз така го карам моето венто.така че моля ви кажете ми разход в града и дали да си купя 1.9 тди.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 02 сеп 2008 9:13

заглавие с малки букви!!

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Вто 02 сеп 2008 9:27

За какъв мотор говориме :
1.9 ТД
1.9 ТДИ ( 1З, АФН )
1.9 СДИ
Всичките са с различен разход, теми за всичките по отделно колко горят колко вървят бол. Малко търсачката, ще ти бъде много полезна.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 02 сеп 2008 9:47

Колега, първо прочети правилата. Писането с главни букви, особено в заглавията на темите, е нежелателно.
Второ, използвай търсачката и ще намериш много теми, в които се сравняват всякакви дизелови и бензинови двигатели. Ползвай информацията по предназначение и сам можеш да направиш изводи за себе си. Всеки сам преценява какво търси в един автомобил - икономия, комфорт, скорост или нещо друго.
А и в дизеловия раздел хората едва ли ще ти дадат някакъв различен отговор от "да".
Като последно, има и няколко теми с достатъчно полемика бензин или дизел.

Върни се в “Дизелови агрегати”