Проблем с лампата за подгряващите свещи

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Проблем с лампата за подгряващите свещи

Мнениеот forski » Нед 28 сеп 2008 18:46

Нормално ли е като дам на контакт лампата на таблото да светне за секунда-две и да изгасне???Лятото го смятах за нормално но сега започва да ме съмнява тази работа.Сутрин излизам от нас в 6:30ч.и по това време си е направо студено навън не трябва ли да подгрява поне 4-5секунди преди да изгасне лампата :roll: Инъче колата пали като изгасне лампата я изчаквам още няколко секунди и тогава въртя ама що тъка малко свети :roll: :roll: Дайте някакъв съвет от какво е?

Потребителски аватар
Иван Ватев
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Иван Ватев » Нед 28 сеп 2008 19:43

Колега,аз съм със същият двигател и при мен е така,лампата гасне много бързо.Не знам дали е нормално,но от както захладня започна да пали по-трудно,а аз въртя веднага щом изгасне. :dontknow:

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Нед 28 сеп 2008 19:53

така си е колеги.ламбата ще ви свети повече когато навън стане .......доста студено.подгр.свещи се активират при температура по ниска от 9 градуса-така е настроена системата от завода производител.а реалната температура при която сработват е под 5 градуса--всичко ви е ок.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 28 сеп 2008 23:56

Толкова ли е трудно да се потърси малко и да се прочете?! За това при какви температури си включва подгряването и т.н. е писано много.

Върни се в “Дизелови агрегати”