охладителна течност на двигателя
- mkboneva
- Автомобил:
- Двигател:
охладителна течност на двигателя
Светна предупредителния индикатор за охладителната течност по време на движение и не изчезна докато не паркирах колата. Разбрах че се получава при висока температура или ниско ниво на охладителната течност. Моля дайте информация- къде се намира резервоара на охладителната течност на Тигуан , как се долива и откъде да купя такава течност. Извинявам се предварително ако въпроса ми е лаишки.
- mkboneva
- Автомобил:
- Двигател:
Re: охладителна течност на двигателя
Продължение на историята. Допълних казанчето с антифриз защото беше под минимума и сметнах че съм си решила проблема . След два дни отново ми светна индикатора - оказа се че охладителната течност изтича. Допълних отново колкото да закарам колата на сервиз. Обадиха ми се от там да ми кажат че радиаторът бил протрит, точно така, не пробит и се налагало смяната му.
Случвало ли ви се е такова нещо и от какво може да се получи?
Случвало ли ви се е такова нещо и от какво може да се получи?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: охладителна течност на двигателя
ами .. може да се получи от много неща .. и 90% от тях са грешки на механиците в сервиза .. и 2% т.нар. "грешка с дизайна" .. демек .. недомислено от самия производител .. може и да е от удар или "натиснато" при паркиране .. да е разместило радиатора ..
.. ако е гаранционна колата и не е удряна .. на твое място бих искал да ми сменят радиатора за тяхна сметка ..
.. ако е гаранционна колата и не е удряна .. на твое място бих искал да ми сменят радиатора за тяхна сметка ..