лампата за масло свети по време на път
- Soyer
- Автомобил:
- Двигател:
лампата за масло свети по време на път
Здравейте колеги.. тая лампичка ме отчая напълно. Преди няколко дена си беше ок светеше само на контакт и си гаснеше.. обаче сега мига и по време на път (и зумера пищи в началото). Погледнах пръчката - беше малко под средата.. решихме че е време да се смени цялото промиха го и наляха 4л ново на пръчката показа точно средата - се тая пак свети.. казаха ми датчик, но вече нямам представа. Поло 1.9д 99г. това ми е колата. мерси предварително
- P-TRANSPORTER
- Автомобил:
- Двигател:
относно лампата
здравеи колега според мен треябва да се смени датчика на маслото тои е проблема
- joro^
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лампата за масло свети по време на път
Soyer написа:Здравейте колеги.. тая лампичка ме отчая напълно. Преди няколко дена си беше ок светеше само на контакт и си гаснеше.. обаче сега мига и по време на път (и зумера пищи в началото). Погледнах пръчката - беше малко под средата.. решихме че е време да се смени цялото промиха го и наляха 4л ново на пръчката показа точно средата - се тая пак свети.. казаха ми датчик, но вече нямам представа. Поло 1.9д 99г. това ми е колата. мерси предварително
Колега мини през някой сервиз да измерят налягането на мслото за твое успокоение и ако всичко е точно тогава сменявай датчика.
Върни се в “Дизелови агрегати”