странен шум от пластмаса някЪде около двигателя
-
- Автомобил:
- Двигател:
странен шум от пластмаса някЪде около двигателя
Здравейте на всички. имам ФВ Венто 1.9 ТД и при ниски обороти (свободна предавка) се чува едно тракане на някаква пластмаса в двигателя. Като се застане пред колата и отвори капака се пада някъде между двигателя и въздушният филтър. Не е пластмасата нито на двигателя, нито на въздушният филтър. Моля помогнете ! Надявам се че не е нещо сериозно, но ме дразни и трябва да го оправя. Не винаги се чува това вибриране, но някой път се появява. На колата са сменени масла, филтри, обтегачи, ремъци, и преди и след смяната тракането остава...
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: странен шум от пластмаса някаде около двигателя
amonik написа:здравейте на всички. имам ФВ Венто 1.9 ТД и при ниски обороти (свободна предавка) се чува едно тракане на някаква пластмаса в двигателя. като се застане пред колата и отвори капака се пада някаде между двигателя и въздушният филтър. не е пластмасата нито на двигателя, нито на въздушният филтър. моля помогнете. надявам се че не е нещо сериозно, но ме дразни и трябва да го оправя. не винаги се чува това вибриране, но някой път се появява. На колата са сменени масла, филтри, обтегачи, ремъци, и преди и след смяната тракането остава...
Потирси Zinoto на лично, и ще ти реши проблема...
Върни се в “Дизелови агрегати”