Здравейте колеги!!
Някои от вас може пак да помислят темата ми за глупава но найстина се плаша от моя голф!
Тази вечер както се прибирах от работа и забелязах, че лампата която е за подгряването на свещите на моменти премигва. Това го прави почти постоянно, чувал съм че това нещо не е никак добре, затова се допитвам към форума - според вас на какво може да се дължи, има ли място за притеснение и евентуално как може да се премахне?
Голфа е 2ка 1.6 GTD 1984г. (ако е от значение)
подгряваща лампа!!!!
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Andonov написа:Има доста писано за това.
Не си струва да я правиш(ако изобщо стане) за някакви си 15-20лв.
Аз четох доста теми щото и свещите май са ми изгорели щото трудно почна да пали,и колегата добрин мисля,че беше споменал в някоя от всички теми.А само тя ли се сменява, или има и нещо друго към нея?
- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
точно така е и при мен при работещ двигател и по точно докато съм в движение !!!
Аз моето го забелязах тази вечер![/quote]
Ми колега аз разбрах при мен от какво е,но при тебе незнам.При тебе май е по различно нямаш датчици копютри и незнам с какво да ти помогна.Що не попиташ Никсито, или някой от другите клубни майстори те може да знаят.
Аз моето го забелязах тази вечер![/quote]
Ми колега аз разбрах при мен от какво е,но при тебе незнам.При тебе май е по различно нямаш датчици копютри и незнам с какво да ти помогна.Що не попиташ Никсито, или някой от другите клубни майстори те може да знаят.
Върни се в “Дизелови агрегати”