странно тресене
- pepi_king
- Автомобил:
- Двигател:
странно тресене
Преди седмица си купих пасат 5 1.9 тди 66кв.98г.Когато си я купих веднага сипах нафта и тръгнах да се прибирам вкъщи.По време на патуването спряхме да пием по кафе,след това като я запалих започна страшно да тресе и да чука нешто по двигателя,аз се уплаших и я изгасих веднага,след това я запали отново и заработи.Тека няколко пъти я палих и гасих-няма проблеми.Този проблем вече не се е обаждал.Ще съм благодарен на всички които изкажат мнение по въпроса.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обяснявазм ти с един неразбираем дори за мен пример
ако колата студена пали от четвьрт оборот примерно
то топла пали от половин оборот
и ако ти задьржиш ключа еднатрета оборот и колата започва да припалвастава едно яко тресене на матора се едно са разпада
вероятноста да ти се случи е минимална но вярваи ми знам какво ти пиша
ако колата студена пали от четвьрт оборот примерно
то топла пали от половин оборот
и ако ти задьржиш ключа еднатрета оборот и колата започва да припалвастава едно яко тресене на матора се едно са разпада
вероятноста да ти се случи е минимална но вярваи ми знам какво ти пиша
pepi_king написа:Може да си прав колега,досега съм карал бензин и сигорно не сам свикнал с дизел,а односно задържането на ключа,трябва да го държа докато не запали,но няма ли да прецакам сартера.
Ще го прецакаш, ако задържиш след като запали и то не с първия път, а ако ти стане навик.
Има голяма доза истина в това за паленето, тъй като и аз наскоро взех моята и няколко дена след това, при първо палене, се получи същата работа. Грешката си беше моя понеже колата си пали на четвърт, а аз едва ли не исках да запали само с докосването на ключа

Върни се в “Дизелови агрегати”