черна нафта
черна нафта
Взех 3 туби нафта обаче се чуда дали да я сипвам че ми се вижда мн. черна,а досега не сам слагал такава тъмна.някои знае ли каква е тази нафта.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
а пък некои хора слагат умишлено масло в нафтата защото било "по-добре за нафтовата помпа" да се смазвала
аз съм свидетел как човек от квартала ми няма да споменавам кой човек и кой квартал, кара дизелова ксантия на ОЛИО остатъчно от фритюрник
давали му го на 20ст литър, ама го минава през 10 цедки че вътре си плуват картофки
лично пред мен си напълни резервоара с това нещо, запали и изчезна на някъде, колата бтв работеше перфектно и не пушеше въобще
само малко миришеше на фритюрник след него
аз съм свидетел как човек от квартала ми няма да споменавам кой човек и кой квартал, кара дизелова ксантия на ОЛИО остатъчно от фритюрник
давали му го на 20ст литър, ама го минава през 10 цедки че вътре си плуват картофки
лично пред мен си напълни резервоара с това нещо, запали и изчезна на някъде, колата бтв работеше перфектно и не пушеше въобще
само малко миришеше на фритюрник след него
- itan75
- Автомобил:
- Двигател:
Я да го обясниш по-подробно това как ставаgoderzi написа:такава нафта излиза от резервоара на амортизирани камиони...
излишното гориво,като се връща в резервоара е смесено с масло
от двигателя...
на старото голфче правих основен ремонт от такива безмислени
далавери...
пробвай да не се занимаваш

Re: черна нафта
leon77 написа:Взех 3 туби нафта обаче се чуда дали да я сипвам че ми се вижда мн. черна,а досега не сам слагал такава тъмна.някои знае ли каква е тази нафта.
Тази ефтината нафта, води до такива скъпи ремонти, че чак главата може да те заболи.
Ако имаш трактор, спокойно можеш да му я сипеш, но на колата

Върни се в “Дизелови агрегати”