чип за пасат 1.9 тди 99 г афн 110к с
- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
чип за пасат 1.9 тди 99 г афн 110к с
Пуснах въпроса и в VW TUNING раздяла но никои не отговаря ....а знам че разбиращите са тук...Днес получих чип от Брезел и утре ще го нося да ми го слагат,но немога да намеря Брезел да ми обясни кои от коя страна да е защото са 2 ,814 и 815,и зарязаното ъгълче на чипа от горе или от долу да е...да речем че компа е пред мен и чиповете са в долния ляв ъгъл ...които е слагал такъв чип знае за какво говоря..Благодаря....или някакъв телефон на Брезел или неговите хора дето ги слагат,че забравих да му искам...че с тия компютри....
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
racing_team_vidin написа:не пускай теми така във всеки раздел, пиши на Брезел лично, той сега трябва да си е в България и може да ти отговори със закъснение, но ще ти обясни най-добре

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=85369
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=16211
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
Re: чип за пасат 1.9 тди 99 г афн 110к с
колегата viktoris
колега имаш лично 

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Първо благодаря че отключи пак темата за да мога да получа отговор на тъпия си вяпрос
...тъп защото ако се вях загледал по внимателно щях да видя че няама как да объркам...Тези номера 814 и 815 са последните 3 цифри от дългия номер на оргиналния чип.Значи ако държа компютъра в ръце така че буксите да са към мен(от долу),и чиповете са в горния десен ъгъл,чипа с по големия номер е от дясно ,а с по малкия от ляво.И това което не бях видял е че на чипа от едната му страна има една точка,тази точка трябва да гледа на горе , както и на оргиналния...ама нема кои да види....така че и зарязаното ъгълче отива и то от горе в дясно....То по принцип е достатъчно да гледаш надписите на чиповете да стоят еднакво, но при мен имаше бележки с други надписи залепени на обратно на оргиналните чипове,та не се виждаше надписа от долу

Върни се в “Дизелови агрегати”