проблем с вървенето на голф 4 ТДИ
- stanby
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
проблем с вървенето на голф 4 ТДИ
здравейте преди няколко дни си купих Голф 4 1.9 тди 110 коня обаче нещо ме притеснява вървенето някаде докам 3300 оборота варви добре и след това само тапче без да набира пробвах го колко ще вдигне на 5 скорост направи малко над 170 км при 3600 оборота някаде и неиска повече някои може ли дами каже дали е въпрос на настроика или може и да има нещо прецакано щото му правих диагностика и там показа че малко муе изместена центровката а пък иначе двигателя работи много добре и въобще не пуши
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с вървенето на голф 4 ТДИ
stanby написа:здравейте преди няколко дни си купих Голф 4 1.9 тди 110 коня обаче нещо ме притеснява вървенето някаде докам 3300 оборота варви добре и след това само тапче без да набира пробвах го колко ще вдигне на 5 скорост направи малко над 170 км при 3600 оборота някаде и неиска повече някои може ли дами каже дали е въпрос на настроика или може и да има нещо прецакано щото му правих диагностика и там показа че малко муе изместена центровката а пък иначе двигателя работи много добре и въобще не пуши
Правилна диагностика ти трябва, центровката статичната в смисъл на място като работи ако е малко напред или назад не влияе на вървенето много, но ако е в максимално допустимите граници все пак. Аз мисля, че дебитомерът ти трябва да се промие, ако не помогне, друг слагаш.
Последна промяна от Zinoto на Вто 23 дек 2008 1:06, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=78772
Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете !
Избягвайте дублирането на теми. Ползвайте ТЪРСАЧКАТА преди да пишете !
Върни се в “Дизелови агрегати”