сутрин много трудно пали само на дърпане или бутане

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
aldo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

сутрин много трудно пали само на дърпане или бутане

Мнениеот aldo » Съб 03 яну 2009 13:20

Здравейте колеги имам Поло 1994 1.4 дизел смених подгреващите свещи анг. ремък, има си акумулатор но сутрин много трудно пали само на дърпане или бутане какво да правя какво о6те да сменя дайте съвет да не е от нафтата
mod edit: vasstop

Потребителски аватар
gogul
Автомобил:
Двигател: 1989
Контакти:

Мнениеот gogul » Съб 03 яну 2009 14:11

Занеси я да и видят центровката на нафтовата помпа.Обаче къде точно нека да кажат други колеги от Русе.

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Съб 03 яну 2009 15:42

Преди да смениш ангренажа палеше ли ?

Потребителски аватар
tatenceto
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tatenceto » Съб 03 яну 2009 16:22

да не смуче въздух или да не и държи клапана за горивото.

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Съб 03 яну 2009 16:24

Колегата ако разясни от кога е проблема няма да е зле :roll:

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Съб 03 яну 2009 18:54

Колега вземи друг акумолатор и пробвай с него,твоят може да върти,но да няма достатъчно сила за да запали.

aldo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aldo » Нед 04 яну 2009 0:45

ами най добре да отида некъде да я видят
все пак мерси за помо6та

Потребителски аватар
slance
Автомобил: Audi A6 3.0TDI
Двигател:

Мнениеот slance » Нед 04 яну 2009 8:01

дизел и дьрпане :smackbum кьде сипваш нафта?

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 04 яну 2009 8:23

aldo, за това, че си глупав и очакваш да ти оправят колата по интернет, никой не може да ти помогне. Но поне може да се опиташ да пишеш по-ясно и грамотно.

Потребителски аватар
stanpantel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanpantel » Пон 05 яну 2009 17:59

и аз мисля, че трябва да смениш акумулатора с малко по-силен (и по-голям стартов ток)... :roll:

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Пон 05 яну 2009 22:12

aldo ти не знаеш ли че няма кола дето да не пали и жена дето да не дава :D стига да знаеш как да си поискаш :D еееее ако незнаеш как то тогава наистина ще буташ и дърпаш доста :lol: :lol: :lol:

yotov_uktc
Автомобил:
Двигател:

трудно палене

Мнениеот yotov_uktc » Вто 06 яну 2009 0:37

първо,човека иска помощ,а не забележки и философски простотии от тумбаци като последните два коментара :!: ...
второ,братле иди да ти проверят дюзите дали пръскат нафтата като хората(има си специален стенд).по принцип би трябвало дюзите да впръскват нафтата под формата на пара,но ако разпръсквачите са ти се прецакали(те са в самите дюзи),то може навтата да влиза по-течна.в този случай се казва,че ти пикаят дюзите и пали по трудно а и гори повече...един разпръсквач е около 25-30 лв...това е от мен.ако бъркам някаде да ме поправят по-запознатите...

Zinoto
Автомобил:
Двигател:

Re: трудно палене

Мнениеот Zinoto » Вто 06 яну 2009 1:00

yotov_uktc написа:първо,човека иска помощ,а не забележки и философски простотии от тумбаци като последните два коментара :!: ...
второ,братле иди да ти проверят дюзите дали пръскат нафтата като хората(има си специален стенд).по принцип би трябвало дюзите да впръскват нафтата под формата на пара,но ако разпръсквачите са ти се прецакали(те са в самите дюзи),то може навтата да влиза по-течна.в този случай се казва,че ти пикаят дюзите и пали по трудно а и гори повече...един разпръсквач е около 25-30 лв...това е от мен.ако бъркам някаде да ме поправят по-запознатите...

По-добре колегата да каже докъде е стигнал, защото някой от по-запознатите по празниците не са стояли на компютъра и сега вече да му помогнем наистина.

aldo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот aldo » Вто 06 яну 2009 16:38

yotov_uktc написа:първо,човека иска помощ,а не забележки и философски простотии от тумбаци като последните два коментара :!: ...

Мерси за горния коментар
Малко разясние колата не е моя, а на един колега - просто искам съвет от какво може да е и т.н.
mod edit: gr_kanev

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 06 яну 2009 17:30

aldo написа:

Мерси за горния коментар
Малко разясние колата не е моя, а на един колега - просто искам съвет от какво може да е и т.н.
mod edit: gr_kanev

Питай го къде и каква нафта зарежда.
Питай го кога е сменил горивния филтър за последно.

Колеги, не давайте възможни решения, без да знаете проблема! Може да се окажат напълно безсмислени!

Върни се в “Дизелови агрегати”