Кой е по-добър ?
- sith
- Автомобил: Audi A3 + Peugeot 206
- Двигател: ASZ + RHY
Кой е по-добър ?
Някой може ли да ми каже кой TDI двигател е най-хубав и защо ? Решил съм да си взимам Голф4/Бора/Пасат5. Знам че има писано много по темата за TDI двигателите, но не ми става ясно кой е най-добрия 

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Re:
ABSOLUT написа:Еми аз на твое място бих си взел кола, но с TDI от предишното поколение ФВ-та (Голф 3 или Пасат 4). Имам предвид да не е Помпа дюза. Верно че са само 110 коня, но с един чип за 200лв. се оправя тази работа и става колкото една PD.
и аз ти препорачвам старите мотори,защото може да се карат с по-скапана нафта а в БГ сичката е такава

Re: Кой е по-добър ?
Няма нищо страшно в това да си вземеш TDI-ка - помпа дюза. Те не са някакви извънземни машини, които немогат да се отремонтират. Лошата нафта, се отразява зле на абсолютно всакави двигатели и горивни помпи. "Помпа-дюзата" върви много, ама наистина много
.
Понятието ефтина нафта не съществува, рано или късно спестените пари са дават за ремонт.

Понятието ефтина нафта не съществува, рано или късно спестените пари са дават за ремонт.
Карам Голф 4 110 конски сили, но все пак бих ти препоръчал ако имаш възможност да си вземеш Пасат 5 131 конски сили.Не знам защо, но много ме грабват тия Пасати.Все пак е мое мнение
P.S. Присъединявам се към мнението че "Помпа-Дюза" двигателите са доста по-добри.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
123123576 тема по този въпрос.
Върни се в “Дизелови агрегати”