Скоро си купих Поло 1.9 D - 1999 г. на регистрация, до сега съм карал само бензинови автомобили и на дизелчето нещо не мога да му свикна. Как да го направя малко по пъргаво? - какво ще стане ако му подам малко пропан бутан или пък кислород? или пък ако имате идея кажете нещо по темата!!!
Оправям ти заглавието според т. 4 от правилата, а именно главните букви
Оправям ти го аз, защото ти е първо мнение
Прочети правилата ако обичаш
mod edit: batmilko
Как да си направя полото по-пъргаво?
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Re: КАК ДА СИ НАПРАВЯ ПОЛОТО ПО ПЪРГАВО?
dimov1973 написа:- какво ще стане ако му подам малко пропан бутан или пък кислород? или пък ако имате идея кажете нещо по темата!!!
Купувай ковчег да си готов за последиците

С този автомобил и този тип двигател те съветвам да избягваш такива светли инженерни решения.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Спортен филтър и тарбушене на катализатора ,ама няма да помогне много.Както каза колегата да си беше взел ТДИ.Иначе аз си продадох ТДИ-то и понеже нямам много пара за дизел и ходя на огледи на 1.8 20V-покарах 2-3 от тях и ако някой пак ми каже колко бил пъргав бензина в сравнение със дизела ще му се смея искрено.
-
- Автомобил:
- Двигател:
faint написа:и аз писах такива теми навремето![]()
ся си имам турбинка и куулерче на "куцото" магаре
Колега дай кода на двигателя
двигател № WVWZZZ6NZ...24444
Последна промяна от dimov1973 на Вто 28 окт 2008 17:33, променено общо 2 пъти.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега не се занимавай с глупости хората са ти го написали. Продавай полото купи си нещо бързо справки Визор.
П.С.
Няма такова нещо виж колегата как си е решил проблема много бързо.
Въпреки че човека кара ТДИ а не Д.
П.С.
znainainai написа:Дизела е ИКОНОМИЧЕН а не спортен тип двигател (за тазицел си има бензинови мотори)и НЕ трябва да му се вади душата
Няма такова нещо виж колегата как си е решил проблема много бързо.
SACHO7803 написа:и според мен TDI иска яка газ.за къв х..й са му сложили тая турбина тоя кулер и т.н.т.е па то ако си е изживяло живота и с 2000об.да го караш пак ша сабориш мотора.така че има ли Т има ли D има ли червено I газ до напълване на душата......
Въпреки че човека кара ТДИ а не Д.
- passat_1.6TdI
- Автомобил:
- Двигател:
dimov1973 както ти каза колегата за да стане по пъргаво твоето поло 1.9д махаш му катализатора и му слагаш един спортен филтър,но незнам колко ще се подобри аз съм с пасат б3 1.6тди и съм мн доволен как се държи на пътя.Мисля че и на полото може да му се сложи турбина от 1z или от AAZ, но несъм мн сигурен а и ще ти излезе скъпичко.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Спортен филтър и тарбушене на катализатора ,ама няма да помогне много.Както каза колегата да си беше взел ТДИ.Иначе аз си продадох ТДИ-то и понеже нямам много пара за дизел и ходя на огледи на 1.8 20V-покарах 2-3 от тях и ако някой пак ми каже колко бил пъргав бензина в сравнение със дизела ще му се смея искрено.
ОФФ: А ти бягай от този мотор.
1з+чип върви повече и гори доста по-малко.

Върни се в “Дизелови агрегати”