Има ли начин да се почисти мотора ако има разтворена захар
Има ли начин да се почисти мотора ако има разтворена захар
Мотора е на Мерцедес Актрос помпа дюза,намерих някаква леплива течност във горивния филтър наподобяваща разтопена захар и следователно камиона само препалва което ме води до мисълта ,че има запекъл разпръсквач или помпа.Има ли някаква химия която да прекарам по магистралата и да се разтвори тази захар ако е такова ?
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли начин да се почисти мотора ако има разтворена захар
не съм чувал нещо по въпроса, мисля си че спирта разтваря захарта , ама в твоя случай не знам дали ще свърши работа
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re:
kombito-tdi написа:тои купил нафта от камион
комби човека говори за камион а колкото до нафтата вече 1 г карам с такава нафта и то вземана от стотици камиони но има подробност точи се директно от резервоара и досега проблем йок
- BigTo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Има ли начин да се почисти мотора ако има разтворена захар
vladtod® написа:Мотора е на Мерцедес Актрос помпа дюза,намерих някаква леплива течност във горивния филтър наподобяваща разтопена захар и следователно камиона само препалва което ме води до мисълта ,че има запекъл разпръсквач или помпа.Има ли някаква химия която да прекарам по магистралата и да се разтвори тази захар ако е такова ?
А ти сигурен ли си, че е захар. Кога за последно е сменян тоя филтър? Какво означава да припали само? - пали и гасне или изобщо не иска да запали.
Върни се в “Дизелови агрегати”