Голф 2 GTD turbo intercoler не върви
- svetliosv
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 2 GTD turbo intercoler не върви
Здравейте,обръщам се към вас с надеждата да ми помогнете.Проблемът ми е следния;Карам Голф 2 1.6 ГТД турбо с интеркулер,по прицип колата трябва да върви много,двигателя е як (80 коня) купето е леко,но неще да върви както трябва реших че проблема е в помпата и я закарах на майстор в Суходол ако го знаете (човека се разправя с само с фолксвагени)но и той не можа да каже какво е.Каза че първи цилиндър работи ту на 800 ту на 5000 оборота и не знае какво и е.Има още нещо,сутрин като го паля,подгрявам го и пали от раз,после го гася и истине малко (тогава свещите,знаете,не греят) и колата пали много тръдно и единствено ако съм дръпнал обогатителя докрай,колата е на 24000 км,филтри са сменени компресия има явно щом сутрин пали от раз.Не е реално обикновена Лада да върви повече от Голфа и също така ми дава разход 7.0-7.5 мисля че много за голф
.Моля който може да ми помогне да го направи,имам и скайп- svetlindimitrov Благодаря предварително!!!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Голф 2 GTD turbo intercoler не върви
svetliosv написа:Каза че първи цилиндър работи ту на 800 ту на 5000 оборота и не знае какво и е.
Колега, ако някой майстор ми каже така, то бих накарал всичките цилиндри да работят на 5 000 оборота, отдалечавайки се от него!

По повод въпроса... защо ли това страшно ми напомня поведението на бившата ми печка, дето имаше, както се оказа, почти 1мм. ръб в цилиндрите?!? При това положение сети се за каква компресия сттава дума!
Споко, не си го взел ти!

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
svetliosv написа:Има още нещо,сутрин като го паля,подгрявам го и пали от раз,после го гася и истине малко (тогава свещите,знаете,не греят)
Как така не подгряват бре?Подгряват ако има нужда.Просто като е работил двигателя скоро е по-топъл и бързо подгрява.За тях нема разлика сутрин ли е вечер ли е,тва да не е електромер

- svetliosv
- Автомобил:
- Двигател:
Турбото работи,а като върти стартера отзад пуши бяло и мирише на сурова нафта.
По принцип голфовете са така като са нито топли нито студени свещите не греят и тогава е мъката.
И аз мисля че е помпата ама единственото място дето могат да ми свършат работа е Бош сервиз на то ше ми излезе колкото цялата кола,затова ако взема друга помпа втора употреба дали ще стане и колко ли ше струва
По принцип голфовете са така като са нито топли нито студени свещите не греят и тогава е мъката.
И аз мисля че е помпата ама единственото място дето могат да ми свършат работа е Бош сервиз на то ше ми излезе колкото цялата кола,затова ако взема друга помпа втора употреба дали ще стане и колко ли ше струва
- svetliosv
- Автомобил:
- Двигател:
Смених въздушния филтър и сега си върви както когато я вкарахме в БГ обаче с паленето си е същата мъка.Друго искам да отбележа,че работи много меко и тихо,а на мен ми е направило впечатление че другито голфове "тракат" и като им отвориш капака едва ли не можеш да оглушееш
дали пък проблема не е в ауспуха
дали пък проблема не е в ауспуха

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако авторът има какво още да каже по темата, нека ми пише ЛС да я отключа. Както и ако е намерил решение на проблема си.
Върни се в “Дизелови агрегати”