ми дотегна, сега ще споделя та да видим.
Проблема идва когато колата върви извън градът със скорост 120-140 по някога и
140-160 при тези скорости издържа по някога доста километри например 250-300 без да загрява но по някога и 10-20 са нужни да хвърли водата.
Имам манометър на турбото и надува 0.9-1.0 налягане.
Пробвах със друг нов термостат същата история пак купих нов и пак нов само че немски
и пак така, без него пак хвърля водата но минавам повече километри защото тя почва от 40-50градуса.
Смених мотора от пасат сложих със неговит си термостат не ми се бе налагало да ходя надалече но и при него същата работа, смених воден радиатор и помпа и пак същата работа може да се кара но до 120 иначе хвърля водата то вода щот до сега съм дал поне 150лв за антифриз да го еваа.
Мисълта ми е да не е тези мотори да имат някакъв завотски дефект със гарнитурите защото на предният мотор смених три-пъти за два месеца

гаража.
Със сигурност ще е гарнитура но каква ми е гаранцията че след чалосването пак няма да е същият проблем щот то не само стъргане на глава но и на клапани защото
тези нямат горивна камера всичко е равно абе цялата работа окло 450-550лв аз за 800 зех със всичкото му по него но няма да трупам само мотори я.
Помагайте със каквото можете даже и глупости да са аз така спасих една друга кола.