Разпръсквач AFN
Разпръсквач AFN
заначи свалям дюзите и ги карам на сервиз колата много пушеше и се оказа че една дюза пикае нафта маистора япочисти колкото можа и я сложихме пушенето намаля видимо но ми каза да сложа един литър масло във нафтата за да избута вода ако има медувременно поръчах разпръсквач доиде смених го 1бр и след седмица гледам пак пуши както преди един сив пушек . Та мисалта ми е може ли да е от маслото или пак някои распръсквач е заминал
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: разпръсвач AFN
интересна тема са сажаление не мога да помоган но ще я следя с интерс.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сивия пушек е от масло. Дали е мотора или турбина от тук няма как да ти кажем.
Ако имаш "пикаеща" дюза при студен мотор ще изпушва бяло а след като загрее черно.
Ако имаш "пикаеща" дюза при студен мотор ще изпушва бяло а след като загрее черно.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И ще бъда след като знам какво съм написал.
Чакай да има сив пушек от разпръсквач.
Чакай да има сив пушек от разпръсквач.

-
- Автомобил:
- Двигател:
byzano написа:като почистих разпръсквача спря да пуши но като го смених пак почна
А масло сложи ли в нафтата ? Ако си сложил от маслото е кажи колко струва един разпръсквач че аз мисля да ги сменям моите.
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разпръсквач AFN
byzano написа:заначи свалям дюзите и ги карам на сервиз колата много пушеше и се оказа че една дюза пикае нафта маистора япочисти колкото можа и я сложихме пушенето намаля видимо но ми каза да сложа един литър масло във нафтата за да избута вода ако има медувременно поръчах разпръсквач доиде смених го 1бр и след седмица гледам пак пуши както преди един сив пушек . Та мисалта ми е може ли да е от маслото или пак някои распръсквач е заминал
Май не е спряла а е намалила.
А защо след смянато с нов пак е почнала (продължила)?
А маслото няма да избута водата кажи на майстора си а СПИРТА!
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разпръсквач AFN
Andonov написа:..........А маслото няма да избута водата кажи на майстора си а СПИРТА!
.. и за да не се правите на алхимици и да забърквате разни отвари ХХ мл. спитр + ХХ мл. масло и т.н. .. не сме 1980г. .. поне веднъж годишно ползвайте добавка за гориво .. за водата в резервоара .. и пак така .. добавка за почистване на дюзите

Върни се в “Дизелови агрегати”