Голф 4 подгряваща лампа.
Голф 4 подгряваща лампа.
Проблема ми е следния,като дам на контакт и чакам да подгреят свещите,лампичката за подгряване изгасва заедно със другите лампички(примерно airbag-а,АБС-а и др който проверяват при контакат? Ако някой има идея да помага ? 

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 подгряшаща лампа.
От кога е това,колега?Свещите греят когато трябва,на датчик са.Лесно ли пали сутрин?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Естествено че ще угасне,ти постоянно ли искаш да свети
В по-топлото време святка само колкото да разбереш че не е изгоряла и веднага гасне-така трябва да бъде !

Не не,проблема е от скоро но си е студено,че веднага да се изключва.А иначе си изчаквам примерно 10тина секунди и тогава си пали от раз няма проблем.Обаче ако завъртя ключа след като изгасне си пали трудно все едно без да подгрява ?!?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
В най-големите студове лампата свети 6-7 сек. а при температура 5-6 градуса 2-3сек. /по окомер/ ! Не е зле да си провериш свещите да не се окаже че палиш само на 2 например и затова да чакаш по повече време ?
- intatto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
лампата за подгрева гасне по рано но свещите още не са готови изчакваш още няколко секунди докато чуеш реленцето;цък;и тогава въртищ.това обаче важи когато температурата е под 7 градуса.когато е по топло си пали без подгрев на компресия
- Mitko 1978
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега,карам също 4ка ТДИ,лампата никога не ми е светела повече от 4-5 сек,при -10 градуса,а нормалното време е 2-3 сек,когато е около 0 градуса,така че всичко си е точно:)
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
На 20годишен Форд Орион 1.6D свети по-една минута и пак не пали,тъка че и да свети много пак не е добре
Карай си колата и не се шашкай, и моята присветва за 1-2сек.палиш и газ!!!

Карай си колата и не се шашкай, и моята присветва за 1-2сек.палиш и газ!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
на мен така точно пролетно време, свещите гаснеха бързо, но колата палеше трудно, сякаш искаше още малко подгряване, свещите работеха всички да подчертая, оказа се че се е изместила центровката на нафтовата помпа и за това е палела по-трудно, в бош сервиза на околомръсното направиха центровка и колата започна да пали от един оборот на стартер, дори и без да чакам подгряването,
в бош сервиза центровката ми струваше 80лв, ако има колеги в форума които също могат да го направят качествено за по-малко пари, не е лошо да си направиш центровка ако всичко друго е проверено, точно в тези периоди студено-не толкова студено гадничко пали
в бош сервиза ми казаха че е нормално, на всеки 30-40 000 да избяга малко центровката
поздрави
в бош сервиза центровката ми струваше 80лв, ако има колеги в форума които също могат да го направят качествено за по-малко пари, не е лошо да си направиш центровка ако всичко друго е проверено, точно в тези периоди студено-не толкова студено гадничко пали
в бош сервиза ми казаха че е нормално, на всеки 30-40 000 да избяга малко центровката
поздрави
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
daniel_falin написа:на мен така точно пролетно време, свещите гаснеха бързо, но колата палеше трудно, сякаш искаше още малко подгряване, свещите работеха всички да подчертая, оказа се че се е изместила центровката на нафтовата помпа и за това е палела по-трудно, в бош сервиза на околомръсното направиха центровка и колата започна да пали от един оборот на стартер, дори и без да чакам подгряването,
поздрави
Такъв филм няма.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 подгряваща лампа.
може ли малко по-конкретно, кой точно филм го няма
няма центровка на помпи ли или какво няма ?

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега ти в кой клас си, че все такива въпроси задаваш? 
п.с. нищо лично

п.с. нищо лично

-
- Автомобил:
- Двигател:

конкретизирай се малко де, какъв е тоя филм дето го няма ?? с така подхвърлени реплики и аз мога да се правя на голям, питам щото аз филма го гледах а ти каза че го няма ?? какво няма ? просветли ни
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
daniel_falin написа::roll:![]()
конкретизирай се малко де, какъв е тоя филм дето го няма ?? с така подхвърлени реплики и аз мога да се правя на голям, питам щото аз филма го гледах а ти каза че го няма ?? какво няма ? просветли ни
филма е че не може да се размести центровката на помпата пък било и след 30-40к км поне аз така го разбирам тва изказване

Върни се в “Дизелови агрегати”