Здравейте колеги, от няколко дни насам започна по време на движиние постоянно да примигва лампата за подгряване /във вид на реотанче на самото табло/, когато дам на контакт си подгрява, паля,карам 100- 200м и започва да си примигва и така докато не изгася автомобила при Голф 4 1.9TDI PD 99г.Някой знае ли какъв е този проблем???
Предварително Благодаря!
Г4 примигва лампата за подгряване Решено - стоп машинка!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: ПОМОЩ Г4
едно от предположенията.не ти светят стоповете
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
изгорял подгрев
грешка в компа или и двете
грешка в компа или и двете
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ifidik написа:едно от предположенията.не ти светят стоповете
КАкто беше писал преди никси, и една крушка от стоповете да не ти свети ще ти мига. Но може и да е машинката за стоп.
Re: Г4 примигва лампата за подгряване
От изгорели крушките за стоповете ме съмнява да ти премигва лампата за подгревните, но от стоп машинката, която се намира долу при педала, е почти сугурно. Много често срещан проблем. Машинката струва около 10 ~ 20лв
.

- rosen79
- Автомобил:
- Двигател:
На мен също ми свети от време на време,но със сигурност е стоп машинката,защото крушките на стоповете светят и двете.Колега провери дали и при теб светят,ако светят и двете закачи я на VAG KOM,и то ще си покаже.Ако е стоп машинката ще излезе веднага.
- nedo
- Автомобил:
- Двигател:
Rosen Todorov написа:Здравейте колеги, от няколко дни насам започна по време на движиние постоянно да примигва лампата за подгряване /във вид на реотанче на самото табло/, когато дам на контакт си подгрява, паля,карам 100- 200м и започва да си примигва и така докато не изгася автомобила при Голф 4 1.9TDI PD 99г.Някой знае ли какъв е този проблем???
Предварително Благодаря!
100 процента проблема ти е в стопмашинката на педала за спирачката. Навеждаш се долу при педалите, машинката се намира в горната страна на педала, сваляш я и след това я отваряш. Вътре има една медна пластинка която дава контакт обръщаш я на обратно и си решаваш проблема за 5 минути без да даваш пари.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
При мен беше стоп машинка,само внимавай каква ще си купиш защото на мен в сервиз на VW първо ми сложиха някаква друга и казаха О.К. всичко е наред може да си тръгваш.Изкарват ми колата качвам се аз тръгвам си и след 100м.ми блокират и четирите колелета на сред пътя
Та айде платформа айде обратно диагностики простотий извинения и след три часа вече я смениха с каквато трябва и по-живо по-здраво
Успех !

Та айде платформа айде обратно диагностики простотий извинения и след три часа вече я смениха с каквато трябва и по-живо по-здраво

Успех !
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ!!!
Днес направих операцията със стоп машинката и всичко си е ОК вече!
Още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ които ми помогнаха!!!
Днес направих операцията със стоп машинката и всичко си е ОК вече!
Още веднъж БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ които ми помогнаха!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”