1.С какво малсо трябва да е мотор на 170 000км и от какво нека се разбира както марката така и колко на колко и естествено 100% пълна синтетика.
2.Защо като е по студено ми причукват повдигачите около 10 секунди че и нагоре а като е топло го няма тоя проблем пречукването е около 2-3 сек най-много, маслото е Motul specific за пома дюза и е 5в40 със всичките си спецификаций за тези мотори и не го бута грам за 8000км ама си чука като е студено не изключвам момента и да са заминали повдигачите евентуално но .... се надявам да е от масло.Преди това бях пробвал с тотал за помпа дюза пак пак 5в40 там пък го гореше или де да знам и аз ко ма се губеше и го смених на 4000 км.
3.Защо като ида в сервиз само аз съм го чувал това а ако кажа че я продавам ми казват че се чували повдигачи малко?!?!?!?- на тоя може да не отговаряте

От скоро много хора взеха да се оплакват от малсата си и се получава така че някой сменят малсо по няколко пъти докато оцелят точното - ужас напараво масло за 150 лв и да е кенеф.
Незнам какво точно значат тези числа 5W40 един кава топлинен коефицент друг друго трети трето.Като цяло от мотула съм доволен понеже не го бута ама ми чукат повдигачи така че ако е от маслото значи не е точното.
Мерси предварително