1.помпа
2.дюзи
3.клапани
4.ремък
Наливам и само Алпин Дизел+добавка на Лики Моли,филтри се сменят редовно ???
forski написа:Проблема беше следния:
отчупва се парче от оптяжната ролка,ангренажния ремък го вдига и прескача зъб при което започва един клапанов оркестър мани,мани![]()
![]()
Но тук се потвърждава максимата всяко зло за добро,ролката може да се е счупила поради много причини тази за която се съмнявам аз е неправилен монтаж но както и да е![]()
Обаче като свалихме ремъка какво да видя о ужас,чисто нов ремък купуван миналата година заедно с ролките и другите боклуци та целия ремък ужасно нацепен![]()
![]()
![]()
Майстора вика добре че стана тъка че да видим ремъка защото нямаше да изкара много и тогава щетите щяха да са пагубни.До тук добре обаче аз като си копувах ремонтния комплект броих в Ауто + 400лв. и след една година се оказа че за малко да ми сринат двигателя с оригиналните си части висели по складовете с години![]()
![]()
Та извода какъв е много внимателно си избирайте майсторите които ви барникат из колата и магазините от които си копувате ОРГИНАЛНИТИ чАСТИ![]()
И сега като бия чертата 200лв. за части и 100лв.за труд =300лв. на вятъра заради разни мошенници да им изсъхнат ташаците![]()
![]()
Айде със здраве!!!
Radito191 написа: Вчера гледахме помпата показваше 35 градуса ама нз дали беше точно предварение.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта