Здравейте колеги,искам да ви разкажа вчера какво ми се случи , и ако някой знае за какво става на въпрос да сподели

Карам по магистралата , колата е Г4 1.9 tdi AHF мотор , карам си 100-110 км и решавам да я понастъпя малко зада продуха

пришпорвам я 120-130-140 тегли си както трябва , по едно време заби муцуната все едно не и стигна гориво. върнах предавка надолу,като подам газ си върви ама няма този ряз както преди това,все едно нещо я тегли назад.спрях по пътя на omw да видя дали имат горивен филтър, понеже си беше за смяна вече и си помислих че е от него.нямаха и трябваше дасе върна до Правец,но когато запалих и тръгнах колата се беше оправила и вървеше нормално докато не реших пак да я сръчкам.В Правец намерих магазин за части и купих и смених филтъра.По пътя за Плевен я пробвах пак колата 130-140-150-160 всичко си беше наред и аз

, че проблема решен......... Навръщане от Плевен си карам спокойно и когато реших да я сръчкам пак направи същия проблем,спирам и гася, една цигара време и тръгвам и всичко си е ОК.После го направи пак,дори когато не я напъвах

мисля че не и стига гориво,но не съм много компетентен и затова търся помощ от вас

Може ли да е запушен резервара ? Кво ли не мислих вече,странно ми е