Шумен двигател при определени обороти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шумен двигател при определени обороти
Колеги помагайте ако можете ,мой проблем е че когато достигне определени обороти започва един шум като форсиране на двигатела като подам газ малко веднага изчезва после като достигне обороти ,пределни явно някакви пак става шумен двигателя , и това стана като сменяхре ремъка ангрлинажния и при регулирането на помпата май се получи това ръмжене на двигатела.А като накарах майстора да върне предварението мотора студен палеше от раз а затопли ли малко край въртене иска до омаляване на акумулатора ,Ако някой има обяснение за това да сподели .
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Re: Шумен двигател при определени обороти
Не , че нещо ама това за каква кола става въпрос и с какъв мотор ... Не сме врачки все пак ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Това е поло -1.9 Д чист дизел е ,двигатела е AEF, мисля че е от предварението на помпата ама не съм сигурен
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Това SDI-то ли беше или предкамерния ?
А центровката как е? Според мен преди е работила понеже що годе е била наместена, но след като ти е върнал помпата и се е изгубила.
Според мен е добре да смениш майстора като за начало
А центровката как е? Според мен преди е работила понеже що годе е била наместена, но след като ти е върнал помпата и се е изгубила.
Според мен е добре да смениш майстора като за начало

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това не е SDI-то,65 кончета е двигатела,дадохме леко предварение и сега върви много но като достигне максимума на оборотите се чува едно ръмжене на двигателя ,като подам газ и изчезва после като достигне пак обороти отново се чува .дяволска работа ,но поне върви и малко харчи.
Върни се в “Дизелови агрегати”