Какви подгряващи свещи за Поло 1.9
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какви подгряващи свещи за Поло 1.9
Здравейте,колеги дайте съвет кои подгряващи свещи за поло 1.9 д,чист дизел ще препоръчате че все на ментаци попадам.Сложих чисто нови Денсо и за 2 седмици 2 от тях дадоха фира ,сега карам с некакви от 7-8 лв. но май пак има някоя изгоряла защото трудно пали сутрин.
Re: Какви подгряващи свещи за Поло 1.9
Аз сам със BOSCH смених ги преди 2 год. и половина . ДОВОЛЕН съм много . По спомени 15 - 16 лв. беше едната .
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Колега аз преди година и нещо си смених свещите с БЕРУ някъде по 18 лева мисля , че беше едната . До сега не съм имал проблеми , но на теб щом ти горят толкова често не е зле да отидеш да ти замерят релето за подгревните свещи . Дали изключва и т. н. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Мериха ми релето изключва си но много след като запали мотора ,казаха ми че така трябвало да бъде за това Денсо дадох по 20 кинта на брой а такова менте че никой да не си купува ,от магазин Косер ги взех,ще чакам да видя какви съвети ще получа тук и тогава ще сменям поне да издържат няколско години.Благодаря на всички за мненията които ще дадат.
- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Значи колега на моето поло като го запаля студено или ако температурата на антифриза ми е под 75 градуса някъде се включва подгряването и авансатора и оборотите ми вместо 950 примерно са 1200 някъде . След около три минути някъде изключва авансатора а с него и свещите спират да подгряват вече и оборотите пак са 950 . Ако температурата на антифриза е над 75 не се включват свещите , нито авансатора и колата пали без подгряване , предполагам , че и при теб трябва да е така .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега и при мен изглежда е така ,поне сега като чета виждам че същите признаци са и при мене и оборотите са 1200,и ми се струва че това ще е от акумулатора може да е паднал и да няма сила за първоначалния старт.Благодаря за мнението помогна ми поне да не робичкам излишно ,,,, то сега се сещам че когато е топла колата не се включва реотанчето за подгряването а само другите лампи светят и тогава иска малко повече въртене .но ще го преживея а най-добре е да закача акумулатора на зарядното и ще си покаже .
Върни се в “Дизелови агрегати”