Здравейте, днес докато карах изшеднъж колата изгуби мощност и започна да излиза черен пушек отзад. Оказа се, че едим маркуч от турбината към интеролера мисля (не съм много сигурен че този но съм сигурен че е за турбината защото така ми казаха като го сменях преди 5-6 месеца)се е изъкнал. Преди да спра подадох няколко пати газ зада се измакна поне от кръстовището. След като го закачих и смених скобата сякаш всичко е наред. Въпросът ми е възможно ли е нещо да се е повредило или да си карам и да си свиркам.
Колата е PASSAT 5.5 101 к.с.

Passat 5.5 черен пушек
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Passat 5.5 черен пушек
Карай си и си свиркай, няма никакъв проблем. И на мен ми се е случвало, макар и не с Пасата, след закачането на скобата нямах никакви последствия или проблеми.
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Не е е лошо и да смениш скобата. Щом се е измъкнал един път, ще се измъкне пак след време.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Scarchu написа:Не е е лошо и да смениш скобата. Щом се е измъкнал един път, ще се измъкне пак след време.
Ако беше чел по-внимателно щеше да разбереш че колегата е сменил скобата

- Jovani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаш грешка в компа, иначе аз се прибрах с пробит кулер (10см дупка в която бях натъпкал парцал за да върви поне малко колата) от Доспат до София, 5 месеца след събитието нямам видими проблеми. Така че карай и си свиркай.
Абсолютно никакви проблеми неможе да имаш, намен с пукнат маркуч на старото Ауди ми се наложи да мина повече от 500км. Просто недей да я тормозиш колата, карай си я полека и така, докато го оправиш.
Едно профилактично закачане на VAGCOM няма да е зле, в случай, че е набила някоя грешка
Едно профилактично закачане на VAGCOM няма да е зле, в случай, че е набила някоя грешка

Върни се в “Дизелови агрегати”