Въпроса ми е какви са евентуалните проблеми който може да се получат след слагане на чип?
ПС:Прочетох доста теми за чипосване на дизелови двигатели(даже и в други форуми) ама там само си рекламират продуктите и не им вярвам на 100%.
khbhy написа:Здравейте. Вчера ходих на майстор да лекува колата и той ми предложи да си сложа чип на много приемлива цена. Аз обаче съм малко притеснен да не разваля иначе перфектно работещия си двигател ( 110к.с. 1999г. на около 250000 реални километра). Монтьора ми обясни че няма страшно и че нищо не може да се развали и даже разхода щял да падне(което не е от кой знае какво значение за мен - само да не се вдигне много).
Въпроса ми е какви са евентуалните проблеми който може да се получат след слагане на чип?
ПС:Прочетох доста теми за чипосване на дизелови двигатели(даже и в други форуми) ама там само си рекламират продуктите и не им вярвам на 100%.
morfei1 написа:Аз само да попитам, какво ще рече на много приемлива цена......?
morfei1 написа:Колега, струва ли си да се кахъриш за 50лв. , при положение че @Brezel e чипирал половината форум, няма проблеми с чиповете, ще ти оправи топлото палене и претрисането и то за 300лв.(с монтажа)?
И най-важното, ще бъдеш сигурен, че няма да си счупиш мотора, поне не от чипа
morfei1 написа:говори с Брезел
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта