Здр
имам проблем с климатроника на Пасат 4 б5.
Като дам на контакт и климатроника му светкат всички иконки и почват да мигат за около 7-8 сек. и тогава се вкючва. Но като се влючи и го настроя на 19 градуса примерно не духа студено а духа като нормален въздух. Имате ли представа защо е така.
Да ли е възможно от това че си сменях CD-то и сменях Евро-буксата?

Проблем с климатроника на Passat 4
Re: Проблем с климатроника на Passat 4
не ти работи компресора за климатроника. някой беше писал, че ги изключват компресорите преди да продават колата, че като се включи перката им са много шумни и това плаши клиентите... иди някъде на майстор ще ти го оправи за 5 минути. друг по- малко вероятен проблем (който на мен ми се случи) е да ти е паднала една специфична шайба от компресора... тя е при задвижването на ремъка за перката, без нея няма перка-няма климатроник
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с климатроника на Passat 4
всичко мига когато има запаметени грешки в контролера
изключва се от липса на основни датчици или клапи
ако в деиствителност се стартира за малко и започва да духа студено значи системата е пьлна с фреон и всичко започва да работи нормално
липсата на управление на клапи перки или липса на температурните датчици спират климатроника
изключва се от липса на основни датчици или клапи
ако в деиствителност се стартира за малко и започва да духа студено значи системата е пьлна с фреон и всичко започва да работи нормално
липсата на управление на клапи перки или липса на температурните датчици спират климатроника
Върни се в “Дизелови агрегати”