Проблем с маслото в Голф 4 TDI

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
grinch_sf
Автомобил:
Двигател:

Проблем с маслото в Голф 4 TDI

Мнениеот grinch_sf » Пон 22 юни 2009 19:43

Имам нужда от ПОМОЩ !
Карам голф 4 1.9 TDI 1999г. На борд. компютър ми излезе STOP и Check cooling ! ? Помослих си, че е от маслото и като проверих пръчката на маслото беше на дъното ! Преди 2 седмици смених маслото ARAL 10W40 Супер ! При по обстоина проверка за някъкав теч намерих от дясната страна малак радиатор който имаше пресни следи от масло !!! :cry: Някои може ли да ми каже това РАДЯТОРА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА INETRCOOLERA ЛИ Е ?

Последна промяна от brabus на Пон 22 юни 2009 20:07, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието и е за друг раздел!

Потребителски аватар
djdaka
Автомобил: VW Tiguan R-line
Двигател: CUV 150hp

Re: Проблем с маслото в Голф 4 TDI

Мнениеот djdaka » Пон 22 юни 2009 20:18

grinch_sf написа:Имам нужда от ПОМОЩ !
Карам голф 4 1.9 TDI 1999г. На борд. компютър ми излезе STOP и Check cooling ! ? Помослих си, че е от маслото и като проверих пръчката на маслото беше на дъното ! Преди 2 седмици смених маслото ARAL 10W40 Супер ! При по обстоина проверка за някъкав теч намерих от дясната страна малак радиатор който имаше пресни следи от масло !!! :cry: Някои може ли да ми каже това РАДЯТОРА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА INETRCOOLERA ЛИ Е ?

Омасления радиатор е кулър-а.
А относно надписа ... прегледай охладителната система - температура на мотора и ниво на антифриза в разширителното казанче.
Поздрави.

salama
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с маслото в Голф 4 TDI

Мнениеот salama » Вто 23 юни 2009 12:42

Пич не пускай една и съща тема 2 пъти с различни заглавия(той които желае да ти помогне на въпросите и в една тема може да го направи)! :screwy

Върни се в “Дизелови агрегати”