От преди година като си земах Голф-а 4 1.9ТДИ 110 коня е имаше леки проблеми с паленето, смисъл такъв, че не пали със завъртането,а като завъртя и пали некъде на 5-тата секунда от въртенето. Смених подгряващите свещи, имаше 2 изгорели, резултат никакъв. Мислех ,че е от акумолатора, но и от него не е. Имах няколко случая сутрин като запаля за първи път от първо завъртане да пада целия акумолатор и изгасва таблото и рестартира бордовия и като върна отново ключа и тока си се връща, но пак се мръщи при палене и ми се налага да и дам ток, защото явно продълйителното завъртане го глътва целия за момент. След това като напрая 2-3 километра и няаа проблем с паленето, освен това продължително въртене от 5-6 секунди.
Дайте некви съвети че напрао не знам вече ко да правя

Моля за малко помощ !!!!
- HAMELION
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моля за малко помощ !!!!
какво да кажа.провери компресия и закачи на комп.за сега това пак после ще видим
Компресията си е наред, мерих я и я закачах на комп и не дава никъде грешки в програмата.
А имах и 1-2 случая в които колата студена само докато зажъртя и запали. Невероятно беше за мен, но не е всеки път така, а аз се дразня като нещо не е наред
А имах и 1-2 случая в които колата студена само докато зажъртя и запали. Невероятно беше за мен, но не е всеки път така, а аз се дразня като нещо не е наред
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нека концентрираме питанията за паленето в една тема.
Върни се в “Дизелови агрегати”