Проблем с датчик за маслото на Бора
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с датчик за маслото на Бора
Здр колеги понеже ми писна да ходя по сервизи пълни с некомпетентни хора реших да ви попитам за читав сервиз в софия за VW.Проблемът иначе е следният преди две седмици си взех Бора 2000 1,9 tdi 85 kW.Колата беше мн запазена и мн ми хареса.Но малко след покупката започна на борд компютъра да ми излиза съобшение OIL SENSOR WORKSHOP.Допитах се до приатели разбиращи повече от мен за какво иде реч казаха ми датчика ти е изгорял карай няма проблеми и наситина няма проблеми маслото е сменено колата върви много и съм мн доволен от нея, но адски много ме дразни това съобщение и реших малак проблем ще го оправя и от там се почнаха мъките отивам в сервиз смрънкахами датчика за темп на маслото не ок сменяме го и си пушка да обаче нямаме такъв датчик порачх си го и почаках два дни идва датчика, изненада не е този.Не можем да ти намерим датчик отивам в сервиз на BOSH в плавдив казвам им какав датчик ми трябва от там ми отговарят тази кола няма датчик за темп на маслото.В друг магазин ми дадоха един кафяв оказа се дълъг не може буксата да направи контакт.Знам че не е проблем за умиране, но искам да си подържам колата.Бихте ли ми прпоръчали някой читав сервиз в софия за да мога да си разреша проблема.Предварително благодаря на всички!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с датчик за маслото на Бора
Приятел, аз съм със същия двигател и я карам с това съобщение колата вече 3-та година. Интересното е, че този температурен датчик, или ако изобщо има нещо като датчик се намира някъде в таблото. Поне при диагностика се вижда, че записва грешка в Instruments. Аз не намерих конкретна информация за този "проблем" и си мисля, че е някакъв бъг на таблото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с датчик за маслото на Бора
Това е датчика за нивото на маслото.Намира се под двигателя и струва 62 лева.
Върни се в “Дизелови агрегати”