Колеги нуждая се от вашия съвет! Отдавна имах съмнение че голфчето ми нещо не върви достатъчно още като я купих (преди 2 месеца), имам и познатия проблем с топлото палене ,та реших преди дни да почистя дебитомера със спрей след което може би си внуших че дърпа малко повече. След това обаче се заиграх с ВАГ-КОМ-а и реших да прекодирам на автоматични скорости ,просто за проба и наистина проблема с топлото палене изчезна мигновено ,но ме изненада и нещо друго- колата все едно не беше същата , ускоряваше много бурзо още в ниските оборото 1200-2000 ,някак си педала на гаста стана много лек - мотора се развърташе с лекота ,много ми хареса направо бях щаслив .!!!

Преди като бях на ръчна колата си беше много мудна особено на 1 и 2-а предавка.Покарах я тъка няколко дни , днес обаче реших да пробвам нещо което не бях правил досега-да откача буксата на дебитомера да видя дали има разлика(дали работи) ,и

нямаше никаква промяна колата пак си дърпаше както и с включен дебитомер (това го пробвах в режим на автоматични скорости) . Стана ми ясно че явно дебитомера е свършил въпреки почистването. В момента нямам пари за нов и явно ще си покарам така извесно време. Та въпроса ми е просто дали ще има проблем за мотора ако покарам в режим на автоматични скорости докато си купя нов дебитомер,просто поне да върви малко по "човешки" Четох в други постове че не е хубаво да се кара в режим на автоматична, опасно ли е ..??

Моля за съвет ...