Колко трябва да е компресията на Пасат 1,6 ТДИ 82 кс

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
GLOCK74
Автомобил:
Двигател:

Колко трябва да е компресията на Пасат 1,6 ТДИ 82 кс

Мнениеот GLOCK74 » Чет 06 авг 2009 22:34

Тук_ има_ли някой, който да ми помогне и да каже нещо по моя въпрос за компресията;мислех, че това е форум в който си говорим и решаваме проблеми относно колите си - не_знам, вие ми кажете, ако това е колегиалност ; то за това държавата и народа ни е такъв,не е въпрос да се правим на професори и разбирачи пред някой който не разбира и не_знае нещо, а да му помогнем и да го научим на нещо.Ако някой се чувства обиден от моите думи, значи съм визирал и него; на всички останали им благодаря за отделеното време. :applause:

тука имали някои които да ми помогне и да каже нешто по моя вапрос за компресията,мислих че това е форум в които си говорим и решаваме пролеми относно колите си незнам вие ми кажете ако това е колигиалност то за това даржавата и народа ни е такав,не е вапрос да се правим на професори и разбирачи пред някои които не разбира и незнае нешто а да му помогнем и да го научим на нешто.ако някои се чуства обиден от моите думи значи сам визирал и него на всички останали им благодаря за отделеното време :applause:

Върни се в “Дизелови агрегати”