Водният радиатор сълзи
Водният радиатор сълзи
Колеги, налагало ли му се е на някой да си запушва сълзящ воден радиатор като сипе някаква добавка в антифриза? Ще съм благодарен някой да сподели, помогнало ли му е нещо и какво. Колата ми е Венто 1.9 тди
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Водният радиатор сълзи
дам помага запушва кадето трябва и кадето нетрябва по добре си смени радиатора зада не прегрееш колата
и аз точно от това се опасявах, защото съм чул, че запушва и където трябва и където не трябва..
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jonin написа:и аз точно от това се опасявах, защото съм чул, че запушва и където трябва и където не трябва..

- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
Преди да го смениш питай някой майстор дето се занимава с радиатори дали има възможност да се залепи .
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
От 2 години карам с добавка на STP маи беше и още не е прегряла а иначе теча беше спрян тотално.
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
KirilGeorgiev написа:От 2 години карам с добавка на STP маи беше и още не е прегряла а иначе теча беше спрян тотално.
да не е SCT
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:KirilGeorgiev написа:От 2 години карам с добавка на STP маи беше и още не е прегряла а иначе теча беше спрян тотално.
да не е SCT
Някаква жълта тубичка беше.Самата добавка е гъста течност .За марката ще те излъжа може и SCT да е била.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега намери си хубава добавка сипи я и карай докато загрее колата и отвори и двата кръга сипвал съм на три коли такива добавки и има ефект зависи колко е пробива разбира се,защото ако е голям може да протече пак.Разбира се,че е най-добре да си смениш радиатора,но те са доста скъпи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Много добра добавка е счукано ленено семе,една супена лъжица.Продава се в аптеките.НО - НО е добре да се елеминира радиаторчето за парното,щото запуши ли се - ще иска ново.Прави му се байпас - и се кара известно време без него.Сега е лято,тъй че - не е проблем.
Някой ще се изсмеят, но братовчед ми си сипа боза и оттогава не пуска нито капка.
Тия семена по-добре не ги пробвайте, има голяма вероятност нещо да се запуши и ходи го оправяй после
Тия семена по-добре не ги пробвайте, има голяма вероятност нещо да се запуши и ходи го оправяй после

- Milanski
- Автомобил: VW Golf 4 110
- Двигател:
Моя радиатор на полото течеше ( сълзеше ) по - малко но не посмях да сипвам добавки и си го смених с нов и не съжалявам .
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
K написа:Някой ще се изсмеят, но братовчед ми си сипа боза и оттогава не пуска нито капка.
а в карборатора микицили напъха.Хора един радиатор протечели смяна не сипвайте такива ла...а вътре ще съжелявате после
- plmitev
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ALH 2000
Опитай с добавката на Лики Моли за радиатори. Аз вече 5 години карам така една Фелицийка и нямам проблеми. Само не сипвай стружки, течни метали и т.н защото наистина се запушва радиатора. Ако си го направил... сменяй с нов
Успех!
Успех!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
аз сам чувал за утайка от кафе ама знам ли на един стар дръгел помогна ама 

Върни се в “Дизелови агрегати”