Здравейте на всички в този форум. Отскоро съм горд собственик на Голф 4 116 к.с. пд мотор, и имам едно питане-когато дам на контакт лампата на маслото светва и след малко време изгасва заедно с всички останали остават само ръчната и лампата за зарядка на акумулатора-това преди да запаля двг. Нормално ли е?
Инак от противник на голфовете започват да ми харесват-разход 5.5, доста прилична динамика, добро поведение на пътя(пфу-пфу да му не е уроки). предварително благодарско за отговори.

за лампата на маслото-голф 4 116-пд
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Re: за лампата на маслото-голф 4 116-пд
pin_pin_ написа:...когато дам на контакт лампата на маслото светва и след малко време изгасва заедно с всички останали остават само ръчната и лампата за зарядка на акумулатора-това преди да запаля двг. Нормално ли е? ....
Това по принцип не е нормално

ПП Добре дошъл във форума !
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
нормално е.така ррябва да бъде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е да изгасне лампата на маслото с всички останали лампи след даване на контакт, а ако има проблем с маслото тя после пак ще светне.
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Изгасва си, ако има проблем с маслото изписква компа и ти светва...първо оранжево, за ниско ниво предупредително и след това червено, и моята гасне, ама аз чакам само подгрева да се махне 

- pin_pin_
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за отговорите-ясно това е нормалното състояние, пък и за 5к километра щеше да роди ако нещо не е в ред 

Върни се в “Дизелови агрегати”