проблем с турбо на голф 4
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с турбо на голф 4
имам проблем с турбото поне така си мисля по път за Атина колата ми запо4на да изкарва много 4ерен дим от аспуха и изгуби мощност и когато се пребрах в Атина забелязах 4е ми е намаляло маслото а преди това не гореше масло.Искам да попитам дали сам прав с диагнозата си и ако е така какво е решението но имаите предвид 4е сам в атина и с маисторите е проблем защото тук няма много които разбират от дизели защото тук колите са само бензин.
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: проблем с турбо на голф 4
черния пушек и загубата на масло са две различни неща.ако искащ повече помощ обясни какъв е мотора,влизала ли е в авариен режим...
предполагам имаш спукан маркуч по турбопътищата и от там ти е черния пушек и загубата на мощност.
предполагам имаш спукан маркуч по турбопътищата и от там ти е черния пушек и загубата на мощност.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ifidik написа:черния пушек и загубата на масло са две различни неща.ако искащ повече помощ обясни какъв е мотора,влизала ли е в авариен режим...
Izvinqvam se 4e pisha na latinica no sam v Atina i na PC-to nqma kirilica.Golfa e 4-ka TDI 110 konia,98 godina.Strannoto e 4e predi tova nqmashe nikakav problem kolata varveshe normalno do Solun si karah 150-160 po nagornishtata a povqrvai mi ima dosta stramni i vaobshte ne gi useshtashe i malko sled Solun zaredih na Shel nafta i sled tova stana kakvoto stana dori purvo si mislih 4e e ot naftata a i predi da tragna ot BG si proverih masloto ne beshe mradnalo vaobshte a e na 7000 km ot smqnata.A 2-3 dena predi da tragna mi napravi vpe4atlenie 4e kogato q izreja se 4uvashe neshto kato saskane vse edno izliza vazduh pod nalqgane no si uskorqvashe normalno.Sega ne q karam no v4era q pripalih i slojih edin bial list pod aspuha i vidqh 4e izkarva malko sajdi
Последна промяна от Pichaga на Сря 09 сеп 2009 10:19, променено общо 1 път.
Причина: използвай бутона кредор
Причина: използвай бутона кредор
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
съскането което чуваш потвърждава диагнозата.имаш спукан маркуч по турбопътищата или разцепен интерколер.трябва да опипаш с ръка всички маркучи от турбината до интерколера и от там до смукателя.
Върни се в “Дизелови агрегати”