Може и да е дискутирано , но не намерих нищо.
Та да попитам какво трябва да е маслото за хидравликата за голф 4 1.9 ПД 150 кс(ако има някакво занчение де ) ? Че съм решил да го сменям а се чудя да не го объркам ?

Масло хидравлика голф 4 ?
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Масло хидравлика голф 4 ?
Schwepsi написа:Може и да е дискутирано , но не намерих нищо.
Та да попитам какво трябва да е маслото за хидравликата за голф 4 1.9 ПД 150 кс(ако има някакво занчение де ) ? Че съм решил да го сменям а се чудя да не го объркам ?
Най-добрия вариант е да си го купиш оригинално, но не от юнитрейд а от Шкода. Еднакво масло, 2 пъти разлика в цената. В Ауто + го има същото за ВАГ на цената в Шкода.
Както каза колегата в Еуратек има оригинално, цената е 22лева за 1 литър. Цвета му е зелен 
Виж тази тема viewtopic.php?f=11&t=52664
Ако доливаш все пак провери дали и ти си с зелено, а не червено или някякво друго.

Виж тази тема viewtopic.php?f=11&t=52664
Ако доливаш все пак провери дали и ти си с зелено, а не червено или някякво друго.
- Schwepsi
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: ARL 2003
За смяна беше въпроса така че... няма да ги омешам , защото сега с какво съм един господ знае (ех тия италиянци).
Но мен по скоро ме интересуваше на каква спецификация отговаря - примерно Там Г 04000 или там както му е кода ?
Но мен по скоро ме интересуваше на каква спецификация отговаря - примерно Там Г 04000 или там както му е кода ?
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
G 002 трябва да е, но поради липса на пройзводство.. G 004 Зелено е на цвят. В Ауто+ е 29лв. 1L. Хидравликата ти събира около 0,5L
-
- Автомобил:
- Двигател:
и зелено и червено да налейш все тая.няма да имаш проблем.имах един приятел дето разправяше че някъв налял масло м10д вместо хидравлично и колата си вървяла и въртяла без проблеми
интересно ми е сега на новите кенефи усилвателите вече са тип електромотор но...къв е и що е........странно.след време кво тряяя се прай.или се сменя или....четки му се сменят
странна работа

- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
SACHO7803 написа:и зелено и червено да налейш все тая.няма да имаш проблем.имах един приятел дето разправяше че някъв налял масло м10д вместо хидравлично и колата си вървяла и въртяла без проблемиинтересно ми е сега на новите кенефи усилвателите вече са тип електромотор но...къв е и що е........странно.след време кво тряяя се прай.или се сменя или....четки му се сменят
странна работа
Ако отвориш един такъв ще ти се завие свят, като изгори един транзистор прост, гори почти всичко около него, но всичко е зависимо от влагата, ако успееш да го запазиш сух, според мен е направен вечен...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дани то производитела ако не го е направил така че да е изолиран от влага то....но съмнява ме че след време пак ще има теми от рода ""продавам ел-усилвател за голф6-перфектен"" 

Върни се в “Дизелови агрегати”