Съвсем скоро семейството ни се оборудва с Passat B5 1.9 TDI 110hp (AFN-че) 98-мо лето по юлиянския календар (тука май нещо сбърках).
Колата е от Италия, тук беше закупена от познат държащ автокъща (според мен на добра цена).
Смеихме масалцето с репсолче полусинтетика за турбо, филтрите, останаха само ремъците (за тях, ако кажете качествен сервиз и приблизителна цена със труд, ще съм благодарен).
Беше паднала една от скобите на колекторната тръба от интеркулера, но след като сложихме нова, колата започна да върви с турбото.

Смея да кажа, че не си стъпва на гумите, ако, че е комби - много ми харесва.
Единствената забележка в салона е това, че копчето за ел. стъклата е счупено. Ако знаете къде може да се намери сравнително евтино, моля да споделите.
Има един накрайник - преден горен ляв да се смени, 2-та маншона, че незнайно защо са като срязани - да не отидем на нови карета и предните дискове, с нови накладки (защото има осезаем ръб на дисковете).
Отдолу колата няма видими ръжди.
Ще кача снимки утре, че времето се развали и снимките няма да са особено хубави.
Вие, ако имате някакви препоръки, тънкости при поддръжката или съвети - ще се радвам да ги споделите.