Проблем с VW CADY 1.9D 1998g
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с VW CADY 1.9D 1998g
Привет колеги,имам проблем с VW CADY 1.9D 1998g Шаси 9K,код на мотора 1Y. Проблема се състои в това че от време на време (произволно) светва лампата за маслото,днес му направихме диагностика с VAG COM но програмата не откри ECU...странното е че според VAG COM има само канал 25 (имобилаизер)..,та питането ми е има ли начин да се разбере този мотор дали има Engine Management (според Autodata маи не)...или проблема е в сканиращия софт или кабела...Извинявам се предварително ако темата е не където трябва и моля да бъде преместена в подходящия раздел (нов съм във форума и още не съм съвсем наясно).Предварително благодаря за оказаното съдеиствие.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с VW CADY 1.9D 1998g
Тоя мотор си е чиста,стара и добра механика,няма ЕКУ.Ако има еърбег,ABS...и прочие джунджурии-само тях може да "види" VAG-a.
Та кога ти светка тая ламба,По-точно свети или мига?
Виж кабелите на датчиците(върху маслен филтър и вдясно на главата),също така провери големия куплунг ,малко над стартера е закрепен,с малко контактен спрей го напръскай профилактично(като го отвориш де..)
Извинете за това дето ще питам:Абе колега,не ти ли трябват предни странични джамове,имам 2 от сеат-инка,твоите май са същите.Не ща пари,нищо..ма ПРЕЧАТ,а ми е жал да ги хвърля
Та кога ти светка тая ламба,По-точно свети или мига?
Виж кабелите на датчиците(върху маслен филтър и вдясно на главата),също така провери големия куплунг ,малко над стартера е закрепен,с малко контактен спрей го напръскай профилактично(като го отвориш де..)
Извинете за това дето ще питам:Абе колега,не ти ли трябват предни странични джамове,имам 2 от сеат-инка,твоите май са същите.Не ща пари,нищо..ма ПРЕЧАТ,а ми е жал да ги хвърля

Върни се в “Дизелови агрегати”