въпрос за 1.6д
въпрос за 1.6д
Колеги, става ли да се направи 1.6д на 1.6тд и какво се прави? Знам само, че се слага турбо с колекторите и друг картер,друго какво се прави?И дали буталата ще издържат?
Последна промяна от gr_kanev на Нед 15 ное 2009 17:11, променено общо 1 път.
Причина: Какво имате против главните букви и препинателните знаци?
Причина: Какво имате против главните букви и препинателните знаци?
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
Re: вапрос за 1.6д
турбина със изпускателен и всмукателен колектор, бутала и сегменти, маслена магистрала, маслени пръскалки под буталата, ГНП, дюзи. ако има още нещо нека колегите ме допълнят.
филма е голям и ще ти е много по лесно както от към време нерви и труд така и от към финанси да си сложиш направо такъв мотор вместо да си играеш с този.
сигурен съм че ако се поразровиш из търсачката ще намериш по изчерпателни отговори на питането си от моя
филма е голям и ще ти е много по лесно както от към време нерви и труд така и от към финанси да си сложиш направо такъв мотор вместо да си играеш с този.
сигурен съм че ако се поразровиш из търсачката ще намериш по изчерпателни отговори на питането си от моя

- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: вапрос за 1.6д
Не става!
Защо?
Ще разбереш сам, като отделиш няколко десетки часа или няколко десетки дни, за да изчетеш този раздел!
Какво имаш против:
-главните букви
-буквичката "ч"
-буквичката "ъ"
-буквичката "в"
-препинателните знаци
Добре дошъл!
Прочети правилата, пиши на кирилица и
!
Форумът е много полезен, колегите са отзивчиви, но трябва да се спазват правилата...
Последно, вместо да влизаш в приключения с предизвестен край, по-добре смени колата или само двигателя...
Иначе, за автомонтьор, си задал добър въпрос
Защо?
Ще разбереш сам, като отделиш няколко десетки часа или няколко десетки дни, за да изчетеш този раздел!
Какво имаш против:
-главните букви
-буквичката "ч"
-буквичката "ъ"
-буквичката "в"
-препинателните знаци
Добре дошъл!
Прочети правилата, пиши на кирилица и

Форумът е много полезен, колегите са отзивчиви, но трябва да се спазват правилата...
Последно, вместо да влизаш в приключения с предизвестен край, по-добре смени колата или само двигателя...
Иначе, за автомонтьор, си задал добър въпрос

Върни се в “Дизелови агрегати”