Сервиз за дизели в София

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Milanski
Автомобил: VW Golf 4 110
Двигател:

Сервиз за дизели в София

Мнениеот Milanski » Пет 20 ное 2009 17:39

Здравейте колеги . Моля ако някой знае читав сервиз за дизели в София да ми напише адреса , става въпрос за поло 1.9 чист дизел ( не е СДИ ). Преди всички да сте ми написали " Ventoman " държа да кажа , че първо на него се обадих но като му казах каква е колата и той ме попита дали ГНП - то и е " Лукас " аз му отговорих , че да и той ми каза , че не се занимава с тези помпи , дори не ме попита какъв е проблема все пак . Та проблема е , че колата както си работи на празен ход и понякога плавно започва да си вдига оборотите , стигат някъде до 1500 - 1700 различно и след малко си падат пак на 1000 . По - лошото е , че когато карам и превключвам на по - горна предавка в момента , в който пусна газта и натисна съединителя да превключа оборотите падат до едно положение примерно 1500 или 2000 и като пусна съединителя се изстрелва колата все едно въобще не съм пускал газта докато превключвам . Също забелязах , че примерно както си карам на трета с 40 и пускам газта без да натискам съединителя и по - някой път усещам , че колата си върви все едно не съм пуснал газта . Тези неща страшно много ме дразнят и не знам какво да правя :roll: Колата има някаква букса при бушоните , която мисля че е за диагностика , въпреки че няма комп колата или поне аз не знам :oops: . Сменил съм пролетта температурния датчик , откачил съм маркучето на ЕГР клапана и съм го затапил с едно болче ( маркучето ) , понеже от както съм я взел имаше едно придърпване на всяка скорост по - някога едно такова на пресекулки , примерно карам на четвърта с 60 и започва , като натисна още малко газта и мине 2000 оборота мотора и се оправя и т. н. ,от както затапих маркучето на ЕГР този проблем изчезна но се появи другия ( не веднага след затапването а 1 месец примерно след това ) . Поздрави :beer

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Re: Сервиз за дизели в София

Мнениеот vaso18 » Пет 20 ное 2009 18:24

зашо не видиш тука viewforum.php?f=13

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пет 20 ное 2009 19:47

Колега, погледни следната тема: viewtopic.php?f=13&t=18377&hilit=%D0%91%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0
Ако момчето е все още там - смятам, че ще ти е от полза :)

Потребителски аватар
Milanski
Двигател:

Мнениеот Milanski » Пет 20 ное 2009 20:29

Колега, погледни следната тема: viewtopic.php?f=13&t=18377&hilit=%D0%91%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0
Ако момчето е все още там - смятам, че ще ти е от полза :)

Много ти благодаря колега :drunk Бях чел преди във форума за него и одеве търсих като луд къде се намира сервиза и телефона на човека ама не можах да го намеря . Един колега от форума ми даде идея да пробвам едно нещо и ако не се оправи ще звънкам на майстора :lol:

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Пет 20 ное 2009 20:56

Абе да е гадна Помпата-верно е :lol: .Откакто имам колата от 7 месеца 2 пъти ми я центроват и то доста успешно.Ама чак пък де е непоправима -не е вярно!

п.с 1-та центровка -беше като я взех придърпваше гадно и я оправиха без да затапват ЕГР-а,2-та центровка -сам съм си виновен че бъзиках едни болтчета по нея и взе да пуши колата много и да не върви :dummy: .Чувал съм добри отзиви за сервиза на Bosh в софия!

Потребителски аватар
Milanski
Двигател:

Мнениеот Milanski » Пет 20 ное 2009 23:17

:lock:

Върни се в “Дизелови агрегати”