Здравейте колеги . Моля ако някой знае читав сервиз за дизели в София да ми напише адреса , става въпрос за поло 1.9 чист дизел ( не е СДИ ). Преди всички да сте ми написали " Ventoman " държа да кажа , че първо на него се обадих но като му казах каква е колата и той ме попита дали ГНП - то и е " Лукас " аз му отговорих , че да и той ми каза , че не се занимава с тези помпи , дори не ме попита какъв е проблема все пак . Та проблема е , че колата както си работи на празен ход и понякога плавно започва да си вдига оборотите , стигат някъде до 1500 - 1700 различно и след малко си падат пак на 1000 . По - лошото е , че когато карам и превключвам на по - горна предавка в момента , в който пусна газта и натисна съединителя да превключа оборотите падат до едно положение примерно 1500 или 2000 и като пусна съединителя се изстрелва колата все едно въобще не съм пускал газта докато превключвам . Също забелязах , че примерно както си карам на трета с 40 и пускам газта без да натискам съединителя и по - някой път усещам , че колата си върви все едно не съм пуснал газта . Тези неща страшно много ме дразнят и не знам какво да правя

Колата има някаква букса при бушоните , която мисля че е за диагностика , въпреки че няма комп колата или поне аз не знам

. Сменил съм пролетта температурния датчик , откачил съм маркучето на ЕГР клапана и съм го затапил с едно болче ( маркучето ) , понеже от както съм я взел имаше едно придърпване на всяка скорост по - някога едно такова на пресекулки , примерно карам на четвърта с 60 и започва , като натисна още малко газта и мине 2000 оборота мотора и се оправя и т. н. ,от както затапих маркучето на ЕГР този проблем изчезна но се появи другия ( не веднага след затапването а 1 месец примерно след това ) . Поздрави