Добър ден на всички от форума, ново регистриран съм от днес
Но мисля че е важно това което откриха след 2г. търсене на грешката/проблема за колата
Турана е купен през 06.2007г Откакто съм го купил чисто нов си показва една и съща грешка като закачат компютъра - изгоряла свещ на 4 цилиндър. Колата е с ЧИП оригинален, монтиран е в Сакар Ауто на 0км
Чистят грешката и след това пак същото
Оказа се, че грешката идва от ЧИПА, като го махнат няма никакви проблеми
Но когато е с ЧИП, тази грешка си остава в компютъра, но индикацията за подгряване на таблото нито мига нито свети, т.е. че проблема го няма, и реално няма проблем колата върви перфектно само където когато я има индикирана тази грешка в памета на компютъра, не подава на свеща на 4 цилиндър за да подгрява при палене.
От Сакар Ауто казаха изобщо да не я пипаме колата и аз си я карам вече 2,5г.
Какво ще кажете по този въпрос?

Грешка в компютъра на Туран 2.0 ТДИ 140 к.с. с чип
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: Грешка в компютъра на Туран 2.0 ТДИ 140 к.с. с чип
Ще кажа , да пратиш много поздрави на тоя дето е пипал софта
ПП: На твое място не бих бил толкова спокоен. Не заради свеща, а заради това , че е повече от ясно , колко неясно му е било. Сега по-ясно ли ти е

ПП: На твое място не бих бил толкова спокоен. Не заради свеща, а заради това , че е повече от ясно , колко неясно му е било. Сега по-ясно ли ти е

-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво да предприемам при кой доктор да я карам за мнение
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако ти е изтекла гаранцията си поръчай чип от майстора на форума и си реши проблема. колкото и да се изръсиш за тоя чип, пак ще ти е по ефтино отколкото да ходиш да ти ресетват грешките.
Сигурно от VW, културно и любезно ти обесниха, че всъщност това е нормално? Като ти вемаха парите, които всъщност не са малко, бяха още по любезни нали
?
Аз с това нещо небих карал и секунда повече, както искаш така го разбирай. Софтуера ли са ръчкали, PowerBox ли са ти слагали.... не ги знам, куцат им нещата и то доста. Махай го дорде не си потрошил нещо друго
.

Аз с това нещо небих карал и секунда повече, както искаш така го разбирай. Софтуера ли са ръчкали, PowerBox ли са ти слагали.... не ги знам, куцат им нещата и то доста. Махай го дорде не си потрошил нещо друго

Мдам.ПлЮс това на 0 километра да сложиш чип си е доста нежелателно,но и без това доста късно споделяш.
И от мен съвет--върни си оригиналния софтуер и през това време потърси някой кадърен,за новия софт на ЕКУ-то.Големи ядове ще береш иначе,които досега си ги спестил,защото автомобилът е бил нов и се е държал на ниво.Амортизацията обаче в комбинация с тоя чип скоро ще си каже думата.Повярвай,от опит.
И от мен съвет--върни си оригиналния софтуер и през това време потърси някой кадърен,за новия софт на ЕКУ-то.Големи ядове ще береш иначе,които досега си ги спестил,защото автомобилът е бил нов и се е държал на ниво.Амортизацията обаче в комбинация с тоя чип скоро ще си каже думата.Повярвай,от опит.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
От Сакар/Юни чип?!?
Ония чип викат на кутийката с двата резистора вътре!
Софта си му е оригинален на колегата- бас връзвам
Погледни, колега, в раздел 'Платени обяви'.
Има няколко човека, които ще могат да ти помогнат

Ония чип викат на кутийката с двата резистора вътре!

Софта си му е оригинален на колегата- бас връзвам

Погледни, колега, в раздел 'Платени обяви'.
Има няколко човека, които ще могат да ти помогнат

-
- Автомобил:
- Двигател:
Оказа се вече късно за каквото и да било друго.
Преди малко ме известиха с благата вест че е спукана глава, от две седмици губеше антифриз и резултата е на лице.
Powerbox e кутийката.
Преди малко ме известиха с благата вест че е спукана глава, от две седмици губеше антифриз и резултата е на лице.
Powerbox e кутийката.
Еми аз лично съжалявам да го чуя.особено като знам ´´майсторите´´ дизелджии какви са в БГ.
що не писа по-рано бе човек
Пак доста време си изкарал с тоя мегапауърбокс,което пак ще се повторя е било само защото автомобилът ти е бил съвсем нов.
що не писа по-рано бе човек

Пак доста време си изкарал с тоя мегапауърбокс,което пак ще се повторя е било само защото автомобилът ти е бил съвсем нов.
stamat7733 написа:Оказа се вече късно за каквото и да било друго.
Powerbox e кутийката.
Колега,сега колата извън гаранция ли е? Не се оставяй да те набутат с ремонта заради тая простотия където са сложили

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
На този мотор главата си е консуматив.Дано си в гаранция.
Върни се в “Дизелови агрегати”