Диагностика и ремонт на турбокомпресори в Пловдив къде ?
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Диагностика и ремонт на турбокомпресори в Пловдив къде ?
Къде в Пловдив има качествен сервиз за турбокомпресори
Знам един в бившия сервиза на мототехника на Цариградско шосе но много хора не са доволни от тях. 
- juli76
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
При тези автомобили 2-ра ръка няма никаква гаранция как е поддържана и карана колата от предишния и собственик дори и да изглежда запазена.веселин написа:По-бързо се скапва при идиотско каране и подръжка!juli76 написа:Защо такаlt28 написа:Ако имате възможност,махайте турбините ККК,истината е Гарет и IHIмойта заводски е ККК с какво е по лоша от другите две марки
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Според мен е безсмислено да си ремонтираш турбината в БГ особенно при тези "симпатяги" от Цариградско
Ходих веднъж за една консултация и някви сърдити дядковци ми говориха смешки от вътре
Имаше един колега от Германия май беше Rusty , та помолиго да ти прати от там 2-ра ръка за значително по-малак сума от тази която ще ти искат тук за некадърен ремонт
А пък да не се обидят Софиянци ама, ходихме веднъж да си прибираме едно Фият Купе дето трябваше само да се зацепчт валовете от някакъв голям сервиз на фият . Лошото беше че полувината двигател му беше в багажника 
Върни се в “Дизелови агрегати”