имам проблем с горивото

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
vnkd
Автомобил:
Двигател:

имам проблем с горивото

Мнениеот vnkd » Съб 30 яну 2010 19:17

Здравейте, колеги. Имам странен проблем с пасат 1.6 tdi - двигателят дърпа по-малко нафта от колкото е нужно и колата гасне, а филтърът и сондата са чисти, маркучите са сменени. Моля някой ако е имал такъв проблем да помага. :banghead:

salico
Автомобил:
Двигател:

Re: имам проблем с горивото

Мнениеот salico » Съб 30 яну 2010 20:10

vnkd написа:здравейте колеги.имам странен провлем с пасат 1.6tdi двигатела дърпа по малко нафта от колкото е нужно и колата гасне а филтара и сондата са чисти маркучите са сменени.моля някой ако е имал такъв проблем да помага.

Виж сега /БАДЖАНАК/ няма да ти разправям кое какво откъде може да е, най-дорият вариант е да изкараш маркуча /този който е след гор.филтър/ да го хакнеш в туба пълна с нафта палиш, форсираш и караш да видим какъв ще е резултата.И тогава ще разбереш къде ти е проблема преди или след горивния филтър /АКО Е ПРЕДИ ДОБРЕ :lol: АКО Е СЛЕД МНОГО ЛОШО :bowdown /.
:screwy :screwy ДА БЕ ДА /МНОГО СМЕ УМНИ/ :screwy :screwy

Последна промяна от salico на Вто 02 фев 2010 17:50, променено общо 1 път.

vnkd
Автомобил:
Двигател:

Re: имам проблем с горивото

Мнениеот vnkd » Нед 31 яну 2010 12:16

Днес изхвърлих горивния филтър и сложих пластмасов прозрачен за дизел и потече бяла нафта. Оказа се, че всичко е от повечко парафин и вода в горивото. Сложих добавки и се надявам всичко да се оправи. :roll:

Върни се в “Дизелови агрегати”