Ксенон
- Nikol99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ксенон
Здравейте Колеги! Реших да си сложа ксенон на Пасата 1,9 ТДИ 11 к.с. Моля Ви дайте съвет дали това няма да се отрази недобре на някои други системи.
- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
Re: Ксенон
Nikol99 написа:Здравейте Колеги! Реших да си сложа ксенон на Пасата 1,9 ТДИ 11 к.с. Моля Ви дайте съвет дали това няма да се отрази недобре на някои други системи.
Много "конйе" е тоя пасат уа

Слагай смело,само гледай да е 35W за да не ти натрупа некви грешки! и да не е повече от 6000-келвина,че става синьо лято

- trepa4a74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pironski написа:Nikol99 написа:Здравейте Колеги! Реших да си сложа ксенон на Пасата 1,9 ТДИ 11 к.с. Моля Ви дайте съвет дали това няма да се отрази недобре на някои други системи.
Много "конйе" е тоя пасат уа![]()
Слагай смело,само гледай да е 35W за да не ти натрупа некви грешки! и да не е повече от 6000-келвина,че става синьо лято
Защо да не е повече от 35в.Освен грешки друго може ли да стане.Питам защото и аз се каня да слагам от сума ти и време!
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
trepa4a74 написа: Защо да не е повече от 35в.Освен грешки друго може ли да стане?
Да се наредят куп мераклии за майка ти, от насрещното движение.

Не е вярно, че трябва да са 35вата. Напротив. Заводските крушки са 50вата и ако сложиш 35 вата ще ти отчете грешка поради по-малката консумация. От личен опит знам, че 50 ватовия свети много по-добре. Не се колебай и слайгай 50 вата. Не ги предпочитат защото са по-скъпи. Но имаш 30% повече свтлина. Иначе за грешките на компа и 50 ватовия може да покаже грешка, както ми се е случвало. За целта преди ксенона във веригата се слагата буфери, които нулират грешката. Продават ги там където продават ксенона и сртруват 15 лева. Що се касае до осветяването на насрещните и това не е вярно. Ако фаровете са ти настроени добре диаграмата на осветеност изключва осветяване на къси. Просто имаш по-интензивна светлина и на по-далечно разстояние до където светят и по-слабите но неконтрастно. Не вземай най-евтиното. 6000к и според мен е най-добрия цвят. Оригинално вградените обикновено ги доставят от производителите на автомобили в 4300 - 5000к.
-
- Автомобил: Vw Passat 1.9TDI
- Двигател: AVF 2004
Аз си сложих 6000к 35в на Вентото досега няма никакви проблеми и грешки
Върни се в “Дизелови агрегати”