Здравейте, решил съм да поръчвам съединител и комплект ремъци и ролки + водна помпа от Англия. Мотора на пасата е AVF 131 к.с., обаче не съм сигурен още какво трябва да гледам при поръчката за да не стане грешка Ето тук са съединителите, има няколко които стават за AVF
http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... lutch-kits
А комплекта на агренажния ремък мисля, че не включва всички необходими ролки, но за сметка на това виждам, че има мослена помпа /която не съм сигурен дали е нужно да сменя.
http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... dfaf6&TBLK
Молбата ми е може ли някой, който е по-добре с терминологията и техническите познания, да ми каже какво още трябва да се поръча за обслужването, което е на 60 000км. ! Благодаря предварително !

Въпрос при поръчка на части от чужбина
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос при поръчка на части от чужбина
колега ангренажа си е добре си4ко си е наред и това което го има не е помпа а е обтега4а за6тото при теб е от този модел прили4а на амортесиор4е което се слага и на него има един 6плент които като се нагласи ремака се вади и така се оптяга но трябва и водна помпа да си пора4а6 тя е отделно от комплекта.а за саединителя мисля 4е разликите са за6тото са на разли4ни фирми,но все пак гледаи внимателно де.успех сас покупката 

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Като гледам цените се чудя защо изобщо ще ги поръчваш.Отиди и си ги вземи от вносителите на Шкода.
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Като гледам цените се чудя защо изобщо ще ги поръчваш.Отиди и си ги вземи от вносителите на Шкода.
Здрасти, колега! Еуратек ли имаш предвид? Там не съм питал, но в Ауто плюс, който ми препоръчват навсякъде, цените са доста по-високи и си струва да се поръчат от този сайт !
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Ремък с двете ролки за този мотор струваше 198лв преди година сега не знам.Да за Еуратек говоря.Този мотор го слагат на Супърб.Хората са доста разбрани и предполагам и по телефона можеш да свършиш работа.
Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
Сподели ако намериш оригинална водна помпа под 400лв, че кожудерите в Фолксваген толкова ми искаха. Моята беше оригинална и ми я замениха срещу 150лв. Цялата смяна ми излезе 938лв (соленооооо

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
CreAseR написа:Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
Сподели ако намериш оригинална водна помпа под 400лв, че кожудерите в Фолксваген толкова ми искаха. Моята беше оригинална и ми я замениха срещу 150лв. Цялата смяна ми излезе 938лв (соленооооо)
В Ауто + водното помпо е 120.20 лева, марката е Hepu- поне според мен това е добра и надеждна марка
Днас прескочих до Еуратек- Ремък+двете ролки са 258 лева, в цитирания от мен английски сайт мисля, че същият комплект е 79 паунда
Водната помпа там е към 30 паунда
Мисля, че цените са чувствително по-ниски от българските !
-
- Автомобил:
- Двигател:
CreAseR написа:Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
Сподели ако намериш оригинална водна помпа под 400лв, че кожудерите в Фолксваген толкова ми искаха. Моята беше оригинална и ми я замениха срещу 150лв. Цялата смяна ми излезе 938лв (соленооооо)
колега както вижда6 пи6а от испания.преди около 2 месеца сменях ангренаж на моя голф 1.9тди мотор атд 101коня.ремака комплект струва 120евро а водната помпа е 58евро говоря ти вси4ко купено от представителството на vw за моя град.преди около месец ми замина саединителя 6тото сложих турбо и дузи от голф 150 коня,саединителя го взех пален комплект сас маховик на промоция на valeo за 380евра.аз не знам какви са тея кожодери и тея цени вав балгария но това е нереално за мен,400лв за водна помпа тея или са луди или клиентите им са по луди от тях.

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladko33 написа:CreAseR написа:Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
В Ауто + водното помпо е 120.20 лева, марката е Hepu- поне според мен това е добра и надеждна марка
Днас прескочих до Еуратек- Ремък+двете ролки са 258 лева, в цитирания от мен английски сайт мисля, че същият комплект е 79 паунда
ако имаш познат, който да ти ги донесе - ОК. но ако си плащаш и транспорта.. аз за пратка от германия 4кг дадох 10еуро
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_4_tdi написа:vladko33 написа:CreAseR написа:Благодаря за отговора, колега! Непременно ще поръчам и водна помпа. А относно съединителя- в единия комплект има в повече "Self Adj. Clutch tool: SEAVS011". Дали ми е необходимо това и какво всъщност е то?
ако имаш познат, който да ти ги донесе - ОК. но ако си плащаш и транспорта.. аз за пратка от германия 4кг дадох 10еуро
Двайсетина паунда е доставката, пращат директно до тук. ПРи по-крупна покупка определено си заслужава.
Някой би ли ми казал каква е разликата между това : http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... f1523&CLUK
и ето това:
http://www.eurocarparts.com/ecp/c/Volks ... bd1da&CLUK
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Поръчвал съм вече 5-6 пъти от този сайт. Нещата пристигат до седмица, всичко прилежно и добре опаковано. 21.95 паунда е доставката до БГ, което при поръчка на комплекти съединители, ангренажни комплекти и т.н. изобщо не се усеща. Много съм доволен от обслужването. Ако има проблем веднага ти пращат е-мейл и комуникацията върви. И по телефона съм говорил с тях и са супер любезни и гледат да ти свършат работа. Е*ал съм майката на българските скъпчии, без извинение.
theraven написа:Поръчвал съм вече 5-6 пъти от този сайт. Нещата пристигат до седмица, всичко прилежно и добре опаковано. 21.95 паунда е доставката до БГ, което при поръчка на комплекти съединители, ангренажни комплекти и т.н. изобщо не се усеща. Много съм доволен от обслужването. Ако има проблем веднага ти пращат е-мейл и комуникацията върви. И по телефона съм говорил с тях и са супер любезни и гледат да ти свършат работа. Е*ал съм майката на българските скъпчии, без извинение.
Колега,а от частите доволен ли си? В смисъл да няма някой произведени някъде на изток и дават ли на някой от тях гаранция?
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Ми доволен съм... досега ментаци не е имало (не мога да си представя английски магазин с такъв мащаб, дето продава из цял свят да си позволи да продава ментаци под име на сериозни марки). За гаранции и return policy-та не съм се интересувал, щото все пак сме на 3000км оттам и работата е малко деликатна. Но като бях в Англия се уверих, че няма проблем да се върне някоя стока, ако пазиш всичката хартия и опаковката. Купувай смело.
Върни се в “Дизелови агрегати”